Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 – UDI’19

vrijdag 25 november 2016 - 1e selectie


Op de site van UDI’19 staat o.a.: “De Udenaren gaan op bezoek bij Quick’20 in Oldenzaal wat met ruim 1800 leden tot een van de grootste verenigingen van Nederland behoort. Zondag verloor men de topper tegen koploper De Dijk met 0-3 met alle drie de doelpunten pas in de laatste vijf minuten. Een tegenstander dus van formaat waartegen de Udense ploeg vol aan de bak moet. Zondag wacht bij de nummer drie van de ranglijst een van de weinige natuurgrasvelden in de derde divisie en hopelijk is UDI dan in staat voor een stuntje te zorgen”.

UDI’19 is zelf ook een hele grote vereniging met 1640 leden (peildatum 1 sept 2015) en plm. 350 vrijwilligers en heeft 18 seniorenteams (incl. 4 vrouwen) + 1 Veteranenteam en 65 Jeugdteams (incl. 5 meisjes) + 2 G-teams.
De club beschikt over een mooie accommodatie met verlichting en heeft
7 wedstrijdvelden (waarvan 2 kunstgrasvelden) + 3 trainingsvelden.

UDI’19 is evenals Quick’20 via de nacompetitie van de Hoofdklasse naar de Derde Divisie gepromoveerd en staat 14e op de ranglijst en heeft de draai nog niet echt gevonden in deze divisie. Quick’20 staat 3e en wie had dat verwacht voor aanvang van dit seizoen.

Quick begon niet zo sterk aan het seizoen met in de 1e vier wedstrijden 1x winst, 1x gelijk en 2 nederlagen. Daarna volgde een serie om U tegen te zeggen. In 8 wedstrijden werd er 7 x gewonnen en 1x gelijk gespeeld.
De laatste 2 wedstrijden werden helaas verloren met 4-1 bij Hercules en thuis 0-3 tegen koploper De Dijk.
Quick’20 is er alles aan gelegen revanche te nemen voor de 2 achtereenvolgende nederlagen. Vooral die van vorige week zondag deed veel pijn omdat er tegen De Dijk goed werd gespeeld en de wedstrijd in 5 minuten uit handen werd gegeven en er in plaats van 0-0 een 0-3 op het scorebord stond. De 1e thuisnederlaag was zo een feit.
We hopen dat het voorlopig daarbij blijft en dat we thuis weer winnen.

Geen paniek, als het goede spel uit de prachtige serie van 8 weer wordt gespeeld dan komt de doelpuntenmachine zeker weer op gang en scoren we meer goals dan we tegen krijgen en wordt er weer gewonnen.

 

Arbitrale Leiding
Scheidsrechter: de heer S. de Brito Roque
Assistent Scheidsrechter: de heer W.W.C. Veldman
Assistent Scheidsrechter: de heer T. Balta

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube