Nieuws

Trainerspagina live

zaterdag 19 november 2016 - Algemeen


Oplettende kijkers hadden het vast al gezien. Op de vernieuwde website is ook plaats gemaakt voor de “trainerspagina” Een eigen pagina die dus hoofdzakelijk bedoeld is voor al onze trainers. De insteek van deze pagina is iedere trainer te voorzien van nuttige en waardevolle informatie waar hij of zij gebruik van kan maken. De nadruk ligt vooral op trainingsvormen, zodat het eenvoudig(er) wordt om trainingen voor te bereiden en inspiratie op te doen voor nieuwe oefenvormen.

Alle oefenvormen sluiten aan op het technisch beleid van Quick’20. De pagina is nog niet volledig gevuld, maar met de huidige content kan menig trainer ideeën op doen.

Op korte termijn zullen de overige subpagina’s gevuld worden en zullen er blijvend nieuwe oefenvormen worden toegevoegd.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube