Nieuws

Quick’20 – De Dijk, een dijk van een topper in de Derde Divisie !!!!!

vrijdag 18 november 2016 - 1e selectie


Quick’20 ontvangt zondag koploper uit De Dijk uit Amsterdam, dat liefst 8 punten voor staat op de directe achtervolgers Westlandia, Quick’20 en Dongen.

.

Onze tegenstander promoveerde evenals Quick’20 afgelopen seizoen via de nacompetitie naar de Derde Divisie en doet het daarin evenals ons eigen Quickie bijzonder goed en is bezig aan een indrukwekkende reeks.

De eerste 5 wedstrijden won De Dijk, daarna 4-4 thuis tegen Dongen. In de 10e wedstrijd werd met 28 punten de 1e periodetitel behaald van de Derde Divisie met In het 11e duel de eerste en tot nu enige nederlaag, thuis 1-4 tegen OJC Rosmalen. De Dijk haalde in de 1e periode 31 punten en is de 2e periode ook met een overwinning begonnen. Het is heel knap om als promovendus bovenaan te staan met 11 zeges, 1 gelijkspel en 1 nederlaag, totaal 34 punten en 37 doelpunten voor en 16 tegen.

 

De Dijk heeft 2 zeer bekende spelers in haar midden. In het doel Jeroen Verhoeven die een imposante loopbaan heeft in het betaald voetbal met clubs als RKC, FC Volendam, Ajax, Utrecht. Hij is niet de minst gepasseerde doelman in de Derde Divisie met 16 goals tegen, want dat is de keeper van EVV die er 15 doorliet.

 

Dennis Kaars, centrumspits, is 28 jaar. De Dijk scoorde 37x, waarvan meer dan de helft op het conto komt van Dennis, die in 1170 speelminuten 19 doelpunten scoorde, een gemiddelde van liefst één doelpunt per uur. Hij heeft kort geleden een week meegetraind bij Sparta R. en de kans is groot dat hij daar in de winterstop een profcontract gaat tekenen. Dennis voelt zich met zijn 28e niet te oud om prof te worden. “Het is een kleine investering voor een club en ik kan nog zeker vijf jaar mee. Dus waarom niet?”

 

Quick’20 eindigde zeer knap op de 2e plaats in de 1e periode met 26 punten uit 12, 5 minder dan De Dijk. Vorige week werd helaas met 4-1 verloren bij Hercules. Daardoor is de achterstand op De Dijk nu 8 punten.

 

Toch leeft Quick’20 geweldig toe naar deze wedstrijd want ze willen ook in de 7e thuiswedstrijd op Sportpark Vondersweijde ongeslagen blijven en laten zien dat ze niet hoeven onder te doen voor De Dijk. Quick kan goed kan voetballen en het zal

een grote eer zijn om de trotse koploper te verslaan.

“Jongens, Laat het Zondag gebeuren en versla De Dijk”.

 

De weersvoorspellingen beloven niet veel goeds voor zondag. Desondanks zal alles in het werk worden gesteld om deze absolute topper de ambiance te geven die het verdient en dat is spelen op ons hoofdveld in de “Kleine Kuip”.

________________________________________________________________

Arbitrale Leiding

Scheidsrechter                     : de heer E.P.W. Thijs

Assistent Scheidsrechter     : de heer A. Draijer

Assistent Scheidsrechter     : de heer B. Cakir

Vierde Official                      : de heer A.J.F. Midden

Wedstrijdsponsor:  J. Lotgerink

                                              FINANCIEEL EN FISCAAL ADVIES   !!!!!!)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube