Nieuws

Ontwikkeling en plezier bij Quick’20 JO9-1

vrijdag 18 november 2016 - Jeugd


In de afgelopen weken hebben de jongste talenten van Quick’20 een goede indruk achterlaten. Er is ontwikkeling te zien bij deze groep en dit gaat uiteraard samen met (spel)plezier! Veel mooie individuele acties en nu al samenspel waren de basis van succes. Verschillende tegenstander kregen hiermee te maken.

De thuiswedstrijd tegen Excelsior’31 eindigde nog wel in een gelijkspel (3-3), maar helaas ontbrak het hier aan scherpte voor het doel. Vervolgens gingen de jongens op bezoek bij ON Almelo waar dit beter uitkwam en verdient gewonnen werd met 2-5. Ook Juventa’12 moest er aan geloven en werd in Wierden verslagen met 2-4.

De laatste 2 wedstrijden in de competitie zullen gespeeld worden tegen eerst NEO (uit) en vervolgens Stevo (thuis). Helaas voor Quick’20 zullen deze ploegen uitmaken wie er kampioen wordt, maar ondanks dat, is het een mooi meetmoment voor de jongens. Wordt vervolgd dus.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube