Nieuws

Quick’20 O15 mist overtuiging tegen FC Emmen

maandag 14 november 2016 - Jeugd


Quick’20 O15 speelde 12-11-2017 de uitwedstrijd tegen FC Emmen. In de voorbereiding hadden we ook tegen dit elftal geoefend en ruim verloren met 7-0. Op voorhand dus een loodzware opgave voor ons. In die wedstrijd kwamen we erg snel achter en dat wilde we nu voorkomen.

De eerste minuten waren niet goed van ons eigen elftal en dit resulteerde in de gelukkige 1-0 voor FC Emmen na een klutssituatie. Erg jammer dat we wederm snel achter kwamen. Na een minuut of 17 kwamen we zelfs op 2-0 achter door een individuele fout. Daarna kwamen we beter in het spel en dit leverde een kans op voor Jord oude Elferink. Hij kwam op de achterlijn uit en wilde de bal voorzetten, voor eigen eer gaan was in deze een betere optie geweest. Ruststand: 2-0.

In de rust besloten dat we 1 op 1 gingen spelen in de tweede helft. Met de kans dat we dikker zouden gaan verliezen maar ook de mogelijkheid om terug te komen in de wedstrijd.

De tweede helft was een stuk beter en als je als amateurclub 1 op 1 gaat spelen tegen een BVO dan heb je durf en lef en op dat gebied hebben we het prima gedaan. FC Emmen kreeg nog 1 of 2 mogelijkheden maar in de laatste 15 minuten was er toch echt meer mogelijk. We kregen 2 / 3 goede kansen alleen misten we in de afrondende fase de overtuiging om ook echt te scoren. De ruststand werd ook de eindstand en dat was erg jammer, 2-0 verlies.

Na de wedstrijd heerste er teleurstelling omdat er meer mogelijk was. Als je in Het stadion van FC Emmen zo voor de dag komt als wij de tweede helft dan is het erg jammer dat we de doelpunten in de eerste helft weg gaven. Als we met elkaar de overtuiging krijgen dat we ook daadwerkelijk kunnen stunten dan kan het ook. De man of the match waren voor mij Jort ten Veldhuis, Jord oude Elferink en Thijmen. Het centrum met Jort TV en Thijmen staat al heel lang erg goed. Jord OE werkte zich een slag in de rondte en hield regelmatig de bal vast in lastige situaties, daarom verdient hij het ook om tot man of the match verkozen te worden.

Man(s) of the match:

Jord OE, Jort TV en Thijmen

Scoreverloop:

7’ 1-0 speler FC Emmen, 17’ 2-0 speler FC Emmen

Foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube