Nieuws

JO17-4 loopt tegen een onnodig verlies aan en kan de 2de plaats vergeten

maandag 14 november 2016 - Jeugd


Statistieken
Datum: Zaterdag 12-11-2016
Eindstand: 2-1
Ruststand: 0-1
Scheidsrechter: H. Bakker
Vlagger: Quick ‘20: Noah (1e helft), Joost (2e helft)
Afwezig: Sep (blessure) en Morris (werk), Noah (blessure)
Wissels 1e helft: Thijs N, Benk
Wissels 2e helft:  Joost (vlagger), Huub
Verslag 1e helft

Vandaag stond de laatste uitwedstrijd van de najaarscompetitite op het programma. Op papier was dit de nummer drie tegen de voorlaatste.  Al in de warming-up kwam de eerste tegenslag, Noah ondervond toch nog te veel hinder van zijn knieblessure, waarop besloten werd dat het beter was om niet te spelen.

Na het eerste fluitsignaal is het direct duidelijk dat Vogido erg opportunistisch speelt en met veel energie hoog druk zet om zo onze opbouw te verstoren. Dit lukt de thuis ploeg heel erg goed en doordat wij slordig spelen en daardoor fouten maken krijgt Vogido goede kansen om op 1-0 voor te komen.

De grootste 100% kans wordt gelukkig voor ons om zeep gebracht. We spelen 4 minuten en wederom door een foutieve pass van onze kant, kan een aanvaller van Vogido de bal oppikken en met de bal richting ons doel opkomen. Hij legt de bal keurig klaar voor zijn collega aanvaller, maar die schuift het leer voor een leeg doel naast.

Hierna komen wij wat beter in de wedstrijd en zonder heel goed te spelen creëren we toch een aantal kansjes. Na een kwartier komen we op 0-1. Door goed van achteruit op te bouwen, komt de bal via Thijs oW. bij Linart die op een schitterende manier de bal achter de doelman schiet. Vogido is duidelijk van slag, maar helaas kunnen wij hier niet van profiteren. Keer op keer staat de doelman van Vogido een tweede goal in de weg.

Vlak voor rust moet Huub zich uit voorzorg door Benk laten wisselen, de rugblessure waardoor hij vorige week niet kon spelen speelt toch weer een beetje op.
Verslag 2e helft

In de tweede helft begint Thijs N voor Joost. We beginnen redelijk, maar door gebrek aan scherpte gaat het keer op keer mis in de eindpass. Hierdoor laten wij de thuisploeg in de wedstrijd en groeit hun vertrouwen. Na 47 minuten worden zij bijna beloond, maar door het goed verkleinen van het doel door Jord gaat de bal in het zijnet. In de tegenaanval draait Victor prima open, maar zijn schot gaat rakelings over. De achterbal die volgt komt via een foutenfestival bij ons, achterin bij de aanvaller van Vogido die dit cadeautje gretig uitpakt en beheerst in de korte hoek de bal binnenschiet 1-1.

In de 51e minuut raakt onze keeper Jord geblesseerd aan het hoofd, gelukkig kan hij de wedstrijd hervatten.

In de 57e minuut moet centrale verdediger Ivo zich met een hamstringblessure noodgedwongen laten wisselen. Huub die we uitvoorzorg gewisseld hadden gaat het toch weer proberen. Het niet afmaken van de kansjes die wij krijgen wordt ons fataal. Vogido mag op een mooie plaats een vrijetrap nemen, de vrijetrap is niet heel erg best genomen, maar doordat Jord de bal niet klemvast heeft en daarom dus loslaat gaat de bal er in de rebound in 2-1. Deze klap komen wij niet meer te boven en als het dan ook nog eens 10 tegen 10 wordt(Geel voor Vogido voor de te stevige overtreding en geel voor Huub voor de, uit frustratie, onacceptabele verbale reactie) is het klaar.

 

Samenvattend: Een teleurstellende wedstrijd waar wij de kans op de tweede plaats hebben verloren. Het uitvallen en het ontbreken van bijna de gehele verdediging was ook een puntje, maar ook het gemis aan verzorgd positiespel (zoals vorige week) is debet aan deze verlies partij.

 

Man van de wedstrijd: Koen

Volgende week de start van het tweeluik tegen BWO. Eerst ontvangen we op 19-11 JO17-2 dat laatste staat (maar dat betekent niets) en 26-11 ontvangen we JO17-3 (Die maar 2 punten achter ons staan op de 4e plaats).

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube