Nieuws

Op zoek naar nieuwe uitdagingen

donderdag 10 november 2016 - 1e selectie


De wegen van trainer Rene Nijhuis en Quick ’20 scheiden zich na dit seizoen. In goed overleg met Rene Nijhuis, assistent trainer Jaap Hoveling, spelers, de Technische Commissie en het bestuur is vastgesteld dat er geen nieuw contract komt en dat beide partijen op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging cq nieuwe invulling. De resultaten tot nu toe dit seizoen in de nieuwe 3de Divisie zijn uiteraard naar ieders volle tevredenheid en er is dan ook onderling afgesproken om er gezamenlijk alles aan te gaan doen om tot een net zo mooie eindresultaat te komen dit jaar.  Quick ’20 is trainer Rene Nijhuis in ieder geval zeer erkentelijk voor het neerzetten van de huidige resultaten zeker ook in het kader van opleiding en ontwikkeling wat hoog in het vaandel staat bij Quick ’20.
Zondag 13-11 staat de uitwedstrijd tegen Hercules op het programma. Zondag 20-11 de topper thuis tegen de nummer 1 De Dijk.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube