Nieuws

Hans Loohuis en Cees Ikink benoemd tot Ereleden

dinsdag 8 november 2016 - Algemeen


Hans Loohuis en Cees Ikink benoemd tot ereleden
Tijdens de ALV van maandag 7 november zijn Cees Ikink en Hans Loohuis unaniem door de aanwezige leden en bestuur benoemd tot ereleden van KVV Quick ’20.
Cees Ikink, lid sinds 1961 en vrijwilliger sinds 1971 heeft een lange staat van dienst als trainer van de Quickstaartjes, groepsleider en leider van oa B1, A1 en het 1ste. Daarnaast is hij jaren bestuurslid geweest van Black & White en verzorgt hij op dit moment een deel van het wedstrijdsecretariaat.
Hans Loohuis, lid sinds 1959 en vrijwilliger sinds 1970 heeft jaren gevoetbald bij diverse teams, is 16 jaar lid geweest van het bestuur van Black & White, heeft ook jaren de begeleiding van het 1ste elftal gedaan en zorgt nu ook al weer een aantal jaren voor de inzet en de begeleiding van het kantinepersoneel. Hans kon in verband met een ziekenhuisopnamen helaas niet aanwezig zijn bij de ALV maar de oorkonde zal hem later uiteraard nog worden overhandigd. Allebei in ieder geval dus zeer actieve en gewaardeerde leden, vrijwilligers en nu dus ook zeer verdiende ereleden. Namens Quick ’20 voor beide heren een hartelijke felicitatie

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube