Nieuws

Bestuursmutaties Quick’20 tijdens ALV van maandag 7 november

donderdag 3 november 2016 - Algemeen


Tijdens de ALV van maandag 7 november zullen er, uiteraard na akkoord van de leden, enkele bestuursmutaties plaatsvinden. Hieronder een overzicht:

Vacant – Facilitaire zaken

Ad interim bestuurslid Hans Ophuis (Facilitaire zaken) heeft aangegeven zich niet verkiesbaar te stellen als bestuurslid. Hans heeft aangegeven de functie te zullen vervullen totdat er een nieuwe kandidaat is gevonden (uiterlijk tot en met februari 2017). De zoektocht naar een geschikte kandidaat is uiteraard in volle gang maar suggesties voor deze functie waarbij je als bestuurslid verantwoordelijk bent voor de accommodatie (velden en gebouwen), de kantine(commissie) en de kledingcommissie zijn van harte welkom.

 

Verkiesbaar – Marcel Rosens (Voetbalzaken)

Marcel Rosens heeft aangegeven na zijn ad interim periode graag verkiesbaar te zijn en zal dan ook maandag 7 november worden voorgedragen als bestuurslid Voetbalzaken verantwoordelijk voor de Technische Commissie, de Seniorencommissie en de jeugdcommissie.

 

Herkiesbaar – Gert-Jan Oude Voshaar (Penningmeester) en Han van Benthem (Secretaris)

Gert-Jan Oude Voshaar (Penningmeester) en Han van Benthem (secretaris) zijn conform de afgesproken periodes herkiesbaar.

Aftredend Eddy Gelhever (Vrijwilligerszaken) en opvolger Frank Weusthof

Eddy Gelhever heeft aangegeven na acht jaar als bestuurslid te hebben gewerkt een stap terug te willen zetten. Uiteraard danken wij Eddy alvast hartelijk voor al zijn energie en inzet.

Blij zijn wij met het feit dat wij een opvolger hebben gevonden die op dit moment al met ons meeloopt en maandag 7 november zal worden voorgedragen als nieuw bestuurslid vrijwilligerszaken, Frank Weusthof. Onderstaand stelt hij zichzelf aan jullie voor:

 

Frank Weusthof

Graag wil ik me even kort voorstellen. Mijn naam is Frank Weusthof, 48 jaar oud, getrouwd met Ilse en samen hebben we drie kinderen, Myrthe, Kars en Lot. Ik ben geboren in Oldenzaal, opgegroeid in Rossum en wij wonen nu alweer 20 jaar in Oldenzaal. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij het ObT, Onderwijsbureau Twente, als hoofd PZ&O waarin ik leiding geef aan drie teams. Door onze zoon Kars ben ik bij Quick ’20 gekomen en samen met andere ouders inmiddels jeugdleider en –trainer van het team waarin hij speelt. Tevens voetbal ik op de zondagochtend bij Quick ’20 6 nog een partijtje voetbal. Daarnaast tennis ik nog bij Quick en ben supporter van de meiden bij Bully. In de periode bij RSC ben ik actief geweest als secretaris en voorzitter van het jeugdbestuur en vele jaren lang ook als lid van de activiteitencommissie. Nu pak ik, uiteraard na de goedkeuring van de ALV, met plezier de handschoen op van Eddy Gelhever.

Agenda ALV 7 november

Voor de rest van de agenda van de ALV van 7 november a.s. klik hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube