Nieuws

Quick’20 JO13-1 verspeelt voorsprong

dinsdag 1 november 2016 - Jeugd


Quick ’20 Jo13-1 is er zaterdag niet in geslaagd om de wedstrijd tegen Schalkhaar winnend af te sluiten. Lange tijd leken de Oldenzalers op weg naar de overwinning, maar een late gelijkmaker gooide roet in het eten.
Ondanks dat Wes de Louw namens Quick ’20 ook pas laat in de wedstrijd de 1-0 maakte, slaagde de ploeg er niet in om de voorsprong vast te houden.
Een goede wedstrijd van Quick-zijde werd dus helaas niet in 3 punten omgezet.

Nadat in de warming-up een zeer gretig Quick ’20 te zien is, is de vraag hoe we tijdens de wedstrijd voor de dag gaan komen. Het antwoord is positief. Het spel is heel behoorlijk, vrijwel altijd wordt de voorwaartse oplossing benut en achterin geeft de achterhoede vrijwel niks weg. Enkele afstandsschoten kunnen keeper Kay Klaaskate dan ook niet zenuwachtig maken. De grootste kansen van de eerste helft zijn voor de Oldenzalers. Ties Olde Dubbelink laat helaas de grootste kans onbenut. Het team, een samenwerkend collectief, verdient echter een groot compliment voor de strijd en de (wedstrijd)beleving. Wederom is Quick ’20 beter dan de tegenstander, nu de doelpunten nog. Deze doelpunten blijven de eerste helft uit, met een 0-0 stand worden de kleedkamer weer opgezocht.

De tweede helft is er één waarin de kansen wat schaarser worden. Wel blijft Quick ’20 overduidelijk op zoek naar de openingstreffer. Enkele mogelijkheden worden door slordigheden niet omgezet in kansen, maar dreigend blijft het wel. In de 47e minuut krijgt Quick ’20 na goed doorzetten van Ties Olde Dubbelink een corner. De corner van Luca Steenbeeke komt goed voor en Wes de Louw kopt de bal knap tegen de touwen. Een mooie goal  en vooralsnog de winnende treffer!
Helaas zijn het de bezoekers die in de laatste tien minuten van de wedstrijd de gevaarlijkste kansen krijgen. Doordat de organisatie behoorlijk staat, worden veel kansen onschadelijk gemaakt. Helaas is dan één van de eerste kansen door Schalkhaar al omgezet in een gelijkmaker. De eindstand blijft vervolgens steken op 1-1.

Helaas hebben we de 3 punten niet weten te pakken. Dat we onze goede wedstrijd niet hebben kunnen omzetten in winst, is bijzonder jammer voor onszelf, we willen dolgraag een keer de echte beloning voor een goede wedstrijd. Jammer genoeg gebeurt dit laatste nog niet iets te weinig. We zijn op de goede weg, ontwikkelen ons individueel en als team en hopelijk wordt dit snel een keer omgezet in winst!

Volgende week een lastige pot, voor de beker wonnen we ervan, echter geen garanties voor de toekomst;

Zaterdag 5 november, Sportpark Vondersweijde; Quick ’20 Jo13-1 – Urk Jo13-1

Doelpunten;
47′ – 1-0 – Wes de Louw (Luca Steenbeeke)
52′ – 1-1 – Speler Schalkhaar

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube