Nieuws

Betoncentrale Twenthe nieuwe stersponsor Quick’20

woensdag 26 oktober 2016 - Algemeen


Goed nieuws vanuit het sponsorfront van Quick ’20. Team commercie is er in geslaagd om Betoncentrale Twenthe als stersponsor voor de komende 3 jaar aan Quick ’20 te binden. Zij zullen oa met Betoncentrale Twenthe als shirtsponsor op alle teams in de JO13-groep komen te staan. Onlangs tekenden algemeen directeur Roeland Reef en financieel directeur Dick Engbers het contract samen met onze voorzitter Gerard Heskamp.

 

Roeland en Dick beide woonachtig in Oldenzaal en via oa hun eigen kinderen ook al betrokken bij Quick ’20 zijn blij met de sponsorafspraak. “Een mooie grote club die middenin de samenleving staat en waar wij dan iets voor terug willen doen. Daarnaast ook een stukje naamsbekendheid voor onze merken Betoncentrale Twenthe en Remix Droge Mortel en vanuit het lidmaatschap van Quickbusiness ook een interessant netwerk”.

 

Voorzitter Gerard Heskamp geeft aan dat hij ook enthousiast is omdat zo ook de laatste groep in de jeugd rond gaat lopen met shirtsponsoring en nog wel van een mooi regionaal en betrokken bedrijf.

 

Foto

Van links naar rechts Dick Engbers, Gerard Heskamp en Roeland Reef.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube