Nieuws

Quick’20 JO9-1: vervolg competitie

zaterdag 22 oktober 2016 - Jeugd


In de afgelopen weken hebben de talenten van JO9-1 zich van hun goede kant laten zien. Ontwikkeling, plezier en de juiste inzet gingen samen met resultaat.
Uit werd de wedstrijd tegen Losser gewonnen met 1-5. Hier was ondanks de individuele kwaliteiten van de jongens, het samenspel van hen, wat de wedstrijd ten goede kwam. De wedstrijd daarop kwam een sterkere tegenstander thuis op bezoek, namelijk Avanti W. Het was een wedstrijd wat vrijwel gelijkwaardig opging en de winst aan beide kanten kon vallen, maar toch op een 2-2 bleef steken. Vervolgens moest er op bezoek bij BWO zoals wel vaker daar,  gevochten worden om ook hier te presteren. Uiteindelijk waren de jongens van Quick’20 JO9-1 sterker doordat ze beter waren op meerdere vlakken en dus wonnen met 3-5. In de herfstvakantie werd er in het vrije voetbalweekend getraind met JO9-1 t/m JO9-4 om straks klaar te zijn voor de komende wedstrijden.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube