Nieuws

Quick’20 JO17-1 wint Herfstcup bij SVZW in Wierden

donderdag 20 oktober 2016 - Jeugd


Woensdag 19 oktober deed Quick’20 JO17-1 mee aan de Herfstcup die georganiseerd en gespeeld werd bij SVZW in Wierden. Aan dit toernooi deden zeven divisie team en twee clubs uit de hoofdklasse mee. Het begon allemaal al om 9 uur in de ochtend, dus werd er nog in het donker de spullen gepakt en vertrokken. De eerste wedstrijd tegen TVC’28 eindigde, ondanks veldoverwicht en voldoende doelpogingen, in een teleurstellend 0-0. De daaropvolgende wedstrijd was tegen ACV Assen. Dit is ook een tegenstander uit onze competitie en daar waar we de eerste wedstrijd hadden verloren van met 2-3, hadden we wat recht te zetten. Dit was in het spel wel te zien maar toch werd er onnodig verloren met 1-0 door vele verdedigingsfouten van onze kant. De wedstrijd tegen thuisspelend SVZW werd wel gewonnen met 2-0, waarna we toch wat lekkerder gingen lunchen.

Na de lunch volgde de wedstrijd tegen PH uit Almelo die overtuigend werd gewonnen met 3-0. Omdat wij deze wedstrijd wisten te winnen werden niet zij, maar wij 2e in de poule en mochten we  gaan spelen voor de prijzen. De halve finale was tegen de winnaar van de andere poule en dit was met drie overwinningen Sportclub Enschede. Een fysieke en goed voetballende tegenstander die we niet te veel ruimte moesten geven. Quick’20 kwam eerst nog achter met 1-0, maar wist na 30 minuten gespeeld te hebben toch te winnen met 1-2. Door een late goal van Joost. ACV besliste de andere halve finale via strafschoppen door van Tubantia te winnen waardoor de finale tussen ons en ACV JO17-1 ging. Onder leiding van Eric Braamhaar werd de wedstrijd met veel strijd van met name Quick’20 niet beslist na 30 minuten. Strafschoppen moesten volgen. ACV mistte twee strafschoppen en Quick’20 mistte er een, waarna Youri de laatste en beslissende strafschop mocht nemen. Hij schoot heel koel raak en zorgde met deze trap dat Quick’20 als eerste eindigde in dit herfst toernooi.

Goed om te vermelden is dat we vandaag hebben laten zien dat we voor aanvallend voetbal staan en het spel (elke wedstrijd) wilden dicteren. Ondanks een valse start, hebben wij ons uitstekend hersteld. Met drie eerstejaars spelers uit JO17-2 bij de selectie,  hebben we een uitstekende indruk achter gelaten in de regio. Een mooie opsteker voor JO17-1!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube