Nieuws

Binnenkort de leden-, vrijwilligers, Quickbusiness en sponsorpas

woensdag 19 oktober 2016 - Algemeen


Binnenkort ontvangen alle leden, vrijwilligers, Quickbusinessleden en sponsoren van Quick ’20 de nieuwe leden-, vrijwilligers, Quickbusiness en/of sponsorpas. Deze pas zal naast de algemene functie van ‘identiteitsbewijs’ met ingang van 1 november 2016 a.s. ook weer actief worden gebruikt o.a. als toegangsbewijs bij de thuiswedstrijden van Quick zondag 1. Zonder pas dus alleen toegang tot het park na de rust van het eerste.

Tevens is de pas geschikt om, na activatie**, ook te dienen als betaalmiddel bij Quick ’20 in de kantine. Door middel van een pinsysteem kan de pas worden opgewaardeerd en kan er mee worden betaald! Ook worden mogelijkheden onderzocht om als een soort spaarsysteem te werken bij gebruik van of aankoop van artikelen bij (ster)sponsoren van Quick ’20.

** Deze activatie is nu nog niet gereed maar uiteraard volgt hierover nader bericht.

De pas is persoonlijk en dient dus ook zo te worden gebruikt met daarbij het vriendelijke maar ook dringende verzoek om de pas goed te bewaren aangezien deze een concrete waarde bevat! Mocht de pas door welke omstandigheden dan ook toch weg of kapot zijn geraakt graag direct een melding aan het secretariaat doorgeven zodat deze kan worden gedeactiveerd! Spreekt voor zich dat bij opzegging van het lidmaatschap of het vrijwilligersschap de pas (samen met het afmeldformulier) in moet worden geleverd bij het verenigingssecretariaat op het sportpark.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube