Nieuws

JO17-4 Lijd een terechte dikke nederlaag

zondag 16 oktober 2016 - JO17-4


Quick ’20 verliest mede door vele blessures/vakantie (bijna de hele verdediging was hierdoor afwezig) de topper tegen de koploper.

Statistieken
Eindstand: 0-4
Ruststand: 0-2
Scheidsrechter: Dick van Benthem
Vlagger Quick: speler Thijs N. (1e helft), speler Joost (2e helft)
Afwezig: Noah (ziek), Sep (geblesseerd) en Benk (vakantie)
Wissels eerste helft: Thijs N. (vlagger), en Linart (vlak voor rust werd Linart gewisseld voor de geblesseerde Thijs o. W.)
Wissels tweede helft: Joost (vlagger), Thijs o. W. (Thijs kwam 10 minuten voor tijd weer in het veld voor de geblesseerde Max)

 

Verslag 1e helft
Quick begon ondanks alle blessures goed aan het duel. De eerste kansen waren voor Huub (uit een corner van Victor) en Nick (goede redding keeper).
Daarna nam ATC min of meer het heft in handen. De ploeg combineerde goed en won bijna alle duels. Na een kwartier leidde dat bijna tot de eerste goal, maar Jord redde prima.

Een minuut later was Jord echter kansloos op een werkelijk schitterende krul a la Robben in de rechterbovenhoek: 0-1.  Een prachtige goal van ATC.
Toch liet Quick zich niet uit het veld slaan, ookal miste ATC een levensgrote kans op 0-2.
In de 22e minuut leek Morris te gaan scoren, maar zijn bal werd net op tijd door het goed verdedigende ATC gestuit. Ook de rebound van Nick ging er net niet in.
De grootste kans kwam 2 minuten later. Ivo stoomde op de hem bekende wijze naar voren en leverde een mooie schuiver af. De keeper zat er echter nog net aan. Geen doelpunt. Sterker nog, in de omschakeling kwam ATC er razendsnel uit en uit deze counter scoorden zij de 0-2. Bijzonder sneu voor Quick. In plaats van 1-1 werd het 0-2.

ATC leerde Quick een lesje in effectiviteit.
Hierna volgde nog een kans voor Quick (vrije trap Victor welke over ging) en drie kansen voor ATC (waarvan een kopbal op de paal), maar de ruststand bleef 0-2.

 

Verslag 2e helft
ATC zat op rozen en dat gaf de ploeg vertrouwen. Zij bleven goed combineren en de duels winnen.
Quick probeerde het af en toe wel, maar dat leidde slechts tot kleine kansjes voor Victor (kon net niet bij de voorzet van Max), Thijs N. (naast) en Huub (na een mooie een/twee met Nick).
Tussendoor bleef ATC echter kansen creëren maar Jord lag steeds in de weg.
In de slotfase kon Jord ook niet meer voorkomen dat ATC nog twee keer scoorde.

Samenvattend: een verdiende overwinning van ATC. Mede door blessures en vakantie (drie verdedigers afwezig!) had Quick zijn dag niet. (Ook werden de afspraken voor de tweede helft niet uitgevoerd)  Verder dient gezegd te worden dat ATC een zeer goed voetballende ploeg is, die niet voor niets nog geen puntenverlies heeft opgelopen.

Man van de wedstrijd: Jord.
Volgende wedstrijd: zaterdag 29 oktober (volgende week is er geen wedstrijd), uit tegen TVO JO17-1D. Aanvang 15.00 uur. TVO staat op de 7e plaats.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube