Nieuws

Quick’20 O15 verliest van Almere City O15

dinsdag 4 oktober 2016 - Jeugd


Quick’20 O15 speelde afgelopen zaterdag 1 Oktober de zware uitwedstrijd tegen 1 van de koplopers, Almere City O15. Op voorhand een wedstrijd die zwaar zou worden. Quick’20 behaalde nog geen punten en Almere had 7 punten na 3 wedstrijden.

De wedstrijd speelde zich logischerwijs af op de helft van Quick’20. Een veelvoorkomend beeld dit seizoen. We moeten nu eenmaal op dit niveau meer verdedigen dan aanvallen, maar ook dat is onderdeel van voetbal en zal elke wedstrijd goed uitgevoerd moeten worden om ‘de schade te beperken’. Almere City speelde makkelijk en heeft een prima elftal. Ze creëerde de eerste helft een handvol kansen maar Joren keepte een prima pot. net toen we dachten dat we met 0-0 de rust zouden opzoeken kwam daar dan toch de 1-0 voor Almere. Een nog veel vervelender moment was dat Jort ten Veldhuis uit de wedstrijd geschopt werd zonder dat de scheids daar wat aan deed. Jort zette een sliding in en de tegenstander zette zijn noppen met een gestrekt been vol op de enkel van Jort. Jort kon niet verder en de ruststand was 1-0.

In de rust aangegeven dat we compact moesten blijven staan en dat we de koppies niet moeten laten hangen.

De tweede helft bracht hetzelfde beeld. Een aanvallend Almere en een verdedigend sterk en goed georganiseerd Quick’20. Almere scoorde nog 1 treffer en dus werd de eindstand 2-0. We verdienden aan het eind nog wel een penalty maar het zit dan ook niet mee.

Wat opviel was dat Quick’20 O15 de tegenstander frustreerde door goed in de organisatie te staan. Bij Almere dachten ze over Quick’20 heen te lopen maar dat liep toch even anders. We waren totaal kansloos maar met goed verdedigen beperkte we de uitslag, dat verdiend een groot compliment. Bij Almere nam juist de frustratie alleen maar toe. De frustratie liep zo hoog op dat er nagetrapt werd door een speler van Almere, maar ook dit ontging de scheidsrechter. Al met al een verdiende nederlaag maar wel een positief gevoel voor het team. Als je het een ploeg (die 2 keer zoveel traint in de week) op 2-0 weet te houden is dit prima. Iedereen heeft keihard gewerkt en dat is erg knap.

 

Man of the match: Joren

Scoreverloop:

34’ 1-0 speler Almere City, 56’ 2-0 speler Almere City

 

Foto’s Almere City O15 – Quick ’20 O15

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube