Nieuws

Quick’20 speelt op Zaterdag 1 oktober om 18.00 uur uit tegen Jong Achilles’29

vrijdag 30 september 2016 - 1e selectie


Eerst blikken we terug op de vervelende blessure die Zain Moghal van Jong FC Den Bosch afgelopen zondag opliep. Hij laat Quick weten, via Alex Olde Nordkamp, dat de operatie (gebroken scheen-en kuitbeen) gelukkig goed is gegaan en hij bedankt iedereen bij Quick die contact met hem heeft gezocht. Citaat: Ik vind het van grote klasse dat jullie mij zo’n hart onder de riem steken, echt top! Groetjes Zain Moghal”.

Inmiddels is er namens Quick het recent verschenen boek aan hem gezonden over “onze” top-scheidsrechter Björn Kuipers.

Zain, we wensen je nogmaals een voorspoedig herstel en hopen dat je weer helemaal fit op het voetbalveld verschijnt in, wie weet in de toekomst FC Den Bosch 1 of meer??

Over de tegenstander van komende Zaterdag, Jong Achilles’29,  weten we weinig. Dat zal omgekeerd wel anders zijn, want Sebastiaan Bökkerink weet de club uit Groesbeek vast wel wat over de kracht en kwaliteit van Quick’20 te vertellen. Sebastiaan speelde afgelopen seizoen nog in de hoofdmacht van Quick en speelt nu in de Derde Divisie met Jong Achilles tegen zijn oude club.

Jong Achilles speelt op kunstgras en bespeelt hetzelfde veld als de hoofdmacht, BVO Achilles’29 1, dat uitkomt in de Tweede Divisie/Jupiler Leaque.

Bij de echte fans van Quick’20 is de accommodatie zeer bekend, want in het verleden speelden Achilles en Quick in de Hoofdklasse vaak prachtige duels op Sportpark De Heikant in Groesbeek, toen nog op natuurgras. Dit gebeurde ook op de thuishaven van Quick, Sportpark Vondersweijde.

Jong Achilles’29 is de competitie tot nu toe stroef gestart en heeft in 7 duels 5 punten behaald met 1 overwinning, 2 gelijke spelen en 4 verliespartijen. Geregeld werden er onnodig punten verspeeld en had er meer dan 10 keer kunnen worden gescoord.

Quick’20 doet het tot nu toe meer dan verdienstelijk in de Derde Divisie met 13 punten uit 7.

Als er weer van eigen kracht wordt uitgegaan en in de sterkst mogelijke opstelling kan worden gespeeld dan kan er met veel zelfvertrouwen naar de komende wedstrijd worden uitgekeken.

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube