Nieuws

JO17-4 boekt eenvoudige overwinning

zaterdag 24 september 2016 - Jeugd


Quick ’20 pakt op een zomerse herfstdag opnieuw 3 punten. EMOS werd heel eenvoudig met 9-0 aan de kant gezet..
Statistieken
Eindstand: 0-9
Ruststand: 0-2
Scheidsrechter: Björn Ekhart
Vlagger Quick: speler Joost (1e helft), speler Noah (2e helft)
Afwezig: –
Wissels eerste helft: Joost (vlagger), Nick, Sep, Thijs N. en Huub (Huub werd na een half uur gewisseld voor Morris (bloedneus)
Wissels tweede helft: Noah (vlagger), Koen, Thijs o. W., Morris en Max (de laatste twee kwamen halverwege de 2e helft weer in het veld voor Victor en Benk)

 
Verslag 1e helft

Het was eenrichtingsverkeer. Dat was ook te verwachten na het zien van de uitslagen van EMOS in de eerste twee wedstrijden. Quick ging echter nogal slordig om met de vele kansen. De eerste kans was voor Koen, al na twee minuten, maar de keeper stond op zijn plek. Na vijf minuten nam Victor een corner, Morris kwam goed voor zijn man maar zijn harde kopbal ging net naast.

Ook de schoten van Linart (2x) en Morris gingen er niet in.

Hierna volgde een vrije trap voor EMOS in de 16e minuut, de eerste en enige kans in de 1e helft. De vrije trap werd mooi genomen, maar Jord dook goed naar de hoek en verwerkte de bal tot een corner.

Hierna ging de powerplay van Quick weer door. Een minuut later viel de goal al. Morris ging goed door op rechts, zette de bal voor op Max die de bal ineens in de linkerhoek schoof: 0-1. Mooie goal uit een mooie aanval.

Ook hierna regende het kansen. Linart (keeper), Max (schot geblokt), Linart (keeper), Benk (kopbal net naast),Thijs o. W. (net te laat na een mooie splijtende pass van Max), Max (net naast), Morris (net naast) en Linart (keeper) kregen de bal er niet in.

4 minuten voor rust was het dan eindelijk raak. Thijs o. W. speelde een lange bal op Max, de laatste man van EMOS kon nog net de bal terugkoppen op de keeper maar Max had dat door, kwam ertussen en kopte de bal over de keeper: 0-2.

 

Verslag 2e helft

De tweede helft was feitelijk een kopie van de eerste helft. Eenrichtingsverkeer van Quick. Al in de eerste minuut schoot Nick op de paal, na een mooie voorzet van Joost. Een minuut later stopte de keeper een bal van Nick, na een goede pass van Benk. Maar drie minuten later was het dan toch raak.
Een mooie combinatie tussen Maarten en Nick zorgde ervoor dat Nick vrij voor de keeper kwam en met een bekeken lob maakte hij de 0-3.

Weer een minuut later schoot Linart hard op de kruising. Ook zijn volgende twee doelpogingen gingen er niet in. In de 51e minuut stond weer een combinatie tussen Maarten en Nick aan de basis van een doelpunt. Dit keer was het Nick die Maarten bediende, op de rand van buitenspel. Maartens schot leek houdbaar, maar hij rolde toch het doel in: 0-4. De wedstrijd was natuurlijk al lang gespeeld. EMOS kwam er niet meer uit. Vijf minuten later pakte Linart de bal van de verdediging van EMOS af en schoot uiterst beheerst de 0-5 binnen.

Slechts een minuut later was het alweer raak. Opnieuw was het Nick die Maarten de diepte instuurde, die daarna de keeper omspeelde en keurig de 0-6 binnenschoot. Drie minuten later weer een goal. Joost gooide goed in op Maarten, die door de verdediging slalomde en vlak voor de achterlijn de bal in het doel schoof: 0-7.

Dit werd gevolgd door de enige kans van EMOS in de tweede helft. De rechtsbuiten ging op Jord af maar speelde de bal te ver voor zich uit. Weg kans.

In de 67e minuut stond Maarten weer aan de basis van een goal. Hij speelde de bal over de verdediging heen op Linart, die de bal over de keeper wipte en daarna inkopte: 0-8. Hierna miste Nick nog twee grote kansen en schoot Morris naast. Diezelfde Morris bepaalde in de 72e minuut wel de eindstand. Huub passte op rechts door naar Morris; zijn harde schot in de korte hoek vloog hoog binnen: 0-9.
Er waren zelfs kansen op dubbele cijfers, echter is het bij 0-9 gebleven..

 

Samenvattend: een plichtmatige overwinning waar niets op af valt te dingen. Het veld was slecht en in het nadeel van Quick, omdat goede combinaties hierdoor nauwelijks mogelijk waren.

 

Man van de wedstrijd: dit keer een duo. 1e helft: Max. 2e helft: Maarten.

Volgende wedstrijd: volgende week zaterdag 1 oktober, thuis tegen SDC ’12 JO17-3. aanvang 12.45 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube