Nieuws

Zaterdag 1 oktober start de Grote Clubactie 2016.

woensdag 21 september 2016 - Algemeen


Beste leden en ouders,

Op zaterdag 1 oktober start de Grote Clubactie. Ook Quick ’20 doet hier dit jaar weer aan mee.

Van elk verkocht lot van €3,00 komt €2,40 ten goede aan de jeugd van Quick ’20. We gebruiken dit o.a. voor de aanschaf van materialen, bonnen voor de keepershandschoenen en bekostiging van diverse jeugdactiviteiten. Het is een onmisbare bron van inkomsten en daarom verwachten we van elk lid dat hij/zij minimaal twee loten verkoopt. De inspanning is niet groot en je hoeft ook geen contant geld te innen. Alles wordt per automatische incasso afgehandeld.

Hoe het werkt:

  • Je ontvangt via de leider een verkoopboekje met daarin 24 intekenlijsten.
  • Op de eerste pagina vul je de naam van de club in (Quick ’20) en jouw eigen naam en team (bijvoorbeeld JO11-4).
  • Daarna ga je op zoek naar kopers.
  • Van elke koper vul je alle gegevens in. LET OP! Handtekening en IBAN zijn verplicht. Je mag geen contant geld aannemen. Zorg dat de koper het juiste IBAN noteert. Vorig jaar konden wij door foutieve IBAN gegevens veel loten niet correct verwerken.
  • Laat een deurzegel achter zodat andere verkopers zien dat jij al langs bent geweest en geef een bedankbriefje af. Deze vind je achterin het verkoopboekje.
  • Uiterlijk in week 44 lever je het verkoopboekje in bij jouw leider. Jouw leider levert alle verkoopboekjes van het team uiterlijk dinsdag 8 november 2016 in één keer in bij het secretariaat van Quick ’20.
  • Wij zorgen dat alle verkochte loten worden verwerkt.

NIEUW!

Nieuw dit jaar is het SUPERLOT. Dit lot kost €150,00 en is met name bedoeld voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan je buurman die een eigen bedrijf heeft. Maar ook teams kunnen er een kopen. Hiervoor kunnen ze een paar maanden het logo van het bedrijf (of een teamfoto) op de logowand van de Grote Clubactie in de kantine laten plaatsen en krijgen ze een eenmalige vermelding in het Quick magazine Zwart op Wit. De superloten kun je vermelden in het verkoopboekje (noteer 50 loten).

Voor het team dat gemiddeld per verkoper de meeste loten heeft verkocht, is er een bedrag van €75,00 om te besteden aan een teamactiviteit. Ook voor de beste  drie verkopers is er dit jaar een extra prijs, namelijk een waardebon van €25,00. Voor degene die de meeste superloten verkoopt, is er ook een prijs, namelijk een waardebon van €35,00.

Wat ook nieuw is dit jaar, is dat alle verkopende leden een Pathé Thuis film ontvangen. Je kunt de film aanvragen via kids.clubactie.nl. Je ontvangt thuis dan een email met een filmcode. In het verkoopboekje staat hierover meer informatie.

We wensen jullie allemaal ontzettend veel succes met de verkoop van de loten en hopen dat jullie een mooi bedrag voor onze club binnenhalen.

Namens de organisatie,

Ilse Tijdhof, Jeugdcommissie
Desiree Broekman, Secretariaat

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube