Nieuws

Winst voor JO11-9 in Heracles stadion!

maandag 19 september 2016 - Jeugd


Na een nipte overwinning vorige week thuis op Tubantia  mochten we afgelopen zaterdag (17 september) uit spelen tegen Oranje Nassau in Almelo. Leider Frank kon er helaas niet bij zijn in verband met andere buitenlandse verplichtingen (Oktober Fest). Zijn taken werden goed opgepakt door Carlos en Angelo, complimenten heren!  Cas, één van de nieuwe spelers in dit elftal, kon er helaas ook niet bij zijn.

Rond de klok van 9 kwamen we, na wederom bijna foutloos te hebben gereden,  aan bij de sportvelden van de tegenpartij. Toen hier bleek dat de wedstrijd Oranje Nassau  JO11-4 –Quick’20 JO11-9 gespeeld zou worden in het Heracles stadion was de euforie groot. Toen vlak voor het starten van de wedstrijd de reclameborden ook nog “aan” gingen was het feest helemaal compleet.

Als echte profs, op het veld waar een dag later Ajax zou winnen van Heracles, begonnen de jongens aan de wedstrijd. Al vlot in de wedstrijd kon de eerste goal gemaakt worden door Thijs, na een mooie assist van Sem,  stonden we voor met  1-0. Helaas herpakte de tegenstander zich snel en scoorden de gelijkmaker. De beide partijen waren aan elkaar gewaagd en gingen gelijk op. Voor het eindsignaal van de eerste helft werden er, om en om, nog 3 doelpunten gescoord, waardoor de stand tijdens rust in ons voordeel was; 2-3.

In de tweede helft kreeg Oranje Nassau een aantal flinke kansen, maar wist deze niet te benutten. Echter de jongens van Quick’20 leken extra gemotiveerd in dit prachtige stadion en wisten deze helft nog 2 keer te scoren. Thijs scoorde deze wedstrijd 2 doelpunten en Sem wist maar liefst 3 keer te scoren, een verdiende hattrick!! Echter complimenten voor het hele team, er werd goed samen gespeeld. Het resultaat mag er zijn!

Eindresultaat:                                                                                                                                                  Oranje Nassau JO11-4 – Quick’20 JO11-9

                            2           –         5

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube