Nieuws

Quick’20 O15 sneu onderuit bij sc Buitenveldert

maandag 19 september 2016 - Jeugd


Afgelopen zaterdag moest Quick’20 O15 voor de eerste keer (van in totaal 3x) naar Amsterdam. We moesten tegen sc Buitenveldert spelen. Zij hadden de eerste wedstrijd met 11-1 verloren van FC Groningen.

De wedstrijd begon aftastend. De eerste 10 minuten waren fel zonder kansen voor beide ploegen. Nadien kwamen er een aantal kansen over en weer. Bij 1 van deze kansen schoot Bas op de lat. We hadden met iets meer geluk en wat doortastender handelen kunnen rusten met een voorsprong maar dat was helaas niet het geval, 0-0.

De tweede helft was beter en leverde weer over en weer kansen op. De 1-0 voor de thuisploeg viel door een aantal fouten achter elkaar van onze zijde. Daarna braken er voor ons de beste 15 minuten aan. Dat leverde de 1-1 op van Tom Koppelman. Die goed doorjaagde op de keeper en de bal in het lege doel kon schuiven. Daarna hadden we kansen op meer. Maar toen aan de andere kant de scheidsrechter de 2-1 goedkeurde na buitenspel, en ons geen penalty gaf bij een handsbal in het strafschopgebied was het over. De man floot tot aan de 2-1 prima maar daarna werd het een (one-man-show). Hij ging nog naar onze assistent heen maar keurde het doelpunt goed. Daarna zoals net al gezegd een speler van buitenveldert die de bal met de hand raakt in het 16 meter gebied. Hij fluit en dacht waarschijnlijk van ‘shit, het was erbinnen’, dus legde hij hem buiten het 16 meter gebied. Erg sneu. Vervolgens werd het nog 3-1 door een uitstekend afstandsschot van een speler van buitenveldert.

Het was een sneue nederlaag en er had meer ingezeten. We moeten ons blijven ontwikkelen en dan komt er wel een resultaat. De man of the match was deze keer Tom Wesseling. Hij startte voor het eerst in de basis als rechtsback en deed dit zeer goed.

Man of the match: Tom Wesseling

Scoreverloop:

54’ 1-0, 58’ Tom K 1-1, 66’ 2-1, 70 3-1

Foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube