Nieuws

Quick’20 op bezoek bij Magreb’90 voor 6e wedstrijd in Derde Divisie

vrijdag 16 september 2016 - 1e selectie


Magreb’90 speelt op sportpark Papendorp aan de rand van Utrecht en is makkelijk bereikbaar via de vele omliggende snelwegen. Magreb’90 beschikt over een klein complex, er is geen tribune aanwezig en de accommodatie bestaat uit 1 natuurgrasveld en 1 kunstgrasveld (11 jaar geleden aangelegd) met “verlichting”, alleen niet meer van deze tijd. De club heeft 4 Seniorenteams op zondag en 8 Juniorenteams.

Magreb’90 en Quick’20 hebben allebei in 5 wedstrijden 7 punten behaald. De laatste 2 wedstrijden werden verloren door de Utrechtse club, die 2 roerige weken achter de rug heeft. Eerst stapte hoofdtrainer Aart Jan van Boksel tot ieders verrassing plotseling op, terwijl hij pas sinds juli 2016 in dienst was. Hij gaf als reden de moeizame relatie met zijn assistenten, die daarover zeer verbaasd zijn evenals de voorzitter van de club. Deze week verliet aanvaller Sidney Schmeltz de club met onmiddellijke ingang, omdat hij een contract tekende bij profclub El Ahli die in de hoogste divisie speelt in Bahrein. Sidney heeft in het verleden bij diverse bvo’s gespeeld in Nederland en in het buitenland. Er werd nog een speler van Magreb’90 benaderd door El Ahli, maar die speler wil eerst in Nederland de top bereiken.

Quick’20 zal er alles aan doen om 3 punten aan het totaal toe te voegen. Als Quick hetzelfde prachtige spel van afgelopen zondag tegen OJC Rosmalen op de mat weet te leggen dan zijn er volop kansen tegen de tegenstander uit Utrecht. De Quick-fans hebben het er de hele week al over en hopen op meer van dit soort heerlijke potjes met als beloning 3 punten erbij.

Over de kracht van Magreb’90 is nog weinig bekend, uit informatie blijkt wel dat het een technisch zeer goed team is, dat van fris en aanvallend voetbal houdt. Die ploeg is er alles aan gelegen om de 2 laatste verliespartijen en het vertrek van de hoofdtrainer en een basisspeler snel te vergeten, zodat weer resultaten worden behaald, waar de club de laatste jaren aan gewend is geraakt.

Quick’20 is daarvoor natuurlijk gewaarschuwd en het kan niet vaak genoeg worden herhaald: ga maar uit van eigen kracht dan ben je goed bezig.

Magreb’90 – Quick’20

Zondag 18 September 2016 om 14:30 uur

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube