Nieuws

Wedstrijden UEFA Champions League bij Quick’20 wederom groot succes!

donderdag 15 september 2016 - Algemeen


Ruim 3 maanden geleden zijn Quick’20 en Stevo gevraagd om als gastheer op te treden bij een aantal wedstrijden in het kader van de Qualifying Round voor de Champions League van de FC Twente Vrouwen. In de week voor de beslissingswedstrijd van zondag 1 tegen EHC/Heuts (29 mei) vroeg Barbera Pisano van FC Twente Vrouwen via mij aan het bestuur of wijevenals vorig jaar de organisatie van 3 wedstrijden en 6 trainingen op ons konden nemen. Nadat het bestuur haar akkoord gaf kandideerde FC Twente Vrouwen zich als organisator. Nog geen week later op dinsdagmiddag gaf de UEFA de organisatie aan FC Twente Vrouwen. Belangrijk voor die snelle beslissing van de UEFA was de prima organisatie  van vorig jaar. Toen burgemeester Schouten donderdag ons stadion officieel ‘veilig’ verklaarde kon de voorbereiding beginnen. Draaiboek rondmailen en twee keer met de vrijwilligers om tafel. Dat was genoeg. Ondanks de vakantieperiode pakten Hans, Hans, Ben, Louis, Jos, Rudy, Anke, Linda, Gert, John, Marcel, Tim, Arthur en vele anderen hun taak prima op. Mooi hoe we dat dan eigenlijk met elkaar doen. In de week zelf kon ik steeds weer een beroep op de hiervoor genoemde mensen noemen. Klasse! De mensen van de UEFA waren erg onder de indruk. De Bulgaarse UEFA vertegenwoordigster zei het simpel en doeltreffend: ‘fantastic organisation and fine accommodation’.

 

Quick’20 kan trots zijn dat zij in staat is om dit te kunnen organiseren, zeker in een week waarin we ook een Voetbaldriedaagse en een bekerwedstrijd van zondag 1 hadden. Ik kan nog veel meer vertellen maar de foto’s van Bert Verschoor spreken verder voor zich.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube