Nieuws

Quick’20 O15 kansloos ten onder

woensdag 14 september 2016 - Jeugd


Dat het een zwaar seizoen 2016-2017 gaat worden dat wisten we al een tijdje. En dat de 1ste divisie tegenstanders kent die beter zouden zijn ook. Maar afgelopen zaterdag 10-09-16 kwamen we meteen een ijzersterke ploeg tegen. We speelden tegen Alphense Boys O15.

Het werd een lastige wedstrijd waarin we op veel fronten tekort kwamen. Zowel fysiek als voetballend was Alphense Boy beter. We hebben ons stinkende best gedaan en dat is iets wat me wel trots maakt. Maar soms moet je gewoon toegeven dat een tegenstander veel beter is. We begonnen niet heel goed aan de wedstrijd en de eerste kansen waren ook voor de gasten. De ruststand was een logisch gevolg van de eerste helft. 0-2.

De tweede helft was niet veel anders. We kwamen er sporadisch uit, het ontbrak nog aan een goede eindpass om echt gevaarlijk te worden. De wedstrijd eindigde in een 0-5 nederlaag en dat was achteraf gezien nog een goed resultaat (hoe gek het ook klinkt).

Het positieve voor mij was dat de spelers bleven gaan. Ze vochten voor een niet nog grotere nederlaag. Dat stemt mij erg tevreden. Anders was de uitslag nog groter geworden. Noemenswaardig waren de optredens van Thijmen en keeper Joren. Joren onderscheidde zich door geweldige reddingen en Thijmen speelde centraal achterin een goede pot.

Quick’20 O15 – Alphense Boys 0-5

11’ 0-1, 29’ 0-2, 37’ 0-3, 40’ 0-4, 60’ 0-5

Man of the match: Joren en Thijmen

foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube