Nieuws

Kwaliteit Quick’20 als Team wordt beloond met 5-2 winst op OJC Rosmalen

dinsdag 13 september 2016 - 1e selectie


Quick’20 liet tegen OJC haar ware gezicht zien. De trainer van de tegenstander was vol lof over het vertoonde spel van de Oldenzalers en toonde zich een goed verliezer.
350 Toeschouwers zagen een prachtige wedstrijd in een hoog tempo met goed voetbal van 2 teams die er alles aan deden om 3 punten te pakken. Van meet af aan liet Quick zien dat het teambelang voorop hoort te staan en was er niemand op eigen succes uit. Al na 4 minuten kwam Quick op een 1-0 voorsprong.

Rens speelt zich op het middenveld mooi vrij en geeft een prachtige dieptepass op Tim die van rechts bij de cornervlag  de bal voorzet op de inkomende Melvin Degenaar, die de bal in het doel kopt. 2 Minuten later  viel al bijna de gelijkmaker, maar redde doelman Felix bekwaam met de voet na een snelle uitval van OJC. Het eerste kwartier was Quick spelbepalend en in de 10e minuut was er ook een goede mogelijkheid om de voorsprong uit te breiden. Het is OJC dat, na slecht uitverdedigen bij Quick, razendsnel omschakelt en de bal wordt door de rechtsbuiten van de achterlijn teruggelegd op de gevaarlijke midvoor, die de bal vrij voor doel inschiet en na 17 minuten wordt het 1-1. In de 26e minuut scoort Quick 2-1. Na weer een prachtige dieptepass van Rens komt Jeroen Visscher in het doelgebied vrij voor de keeper en schiet de bal mooi in, 2-1. Daarna golft het spel op en neer en heeft Quick kort voor rust nog 2 kleine kansen op een doelpunt.

Na rust komt OJC sterk uit de startblokken en na 3 minuten wordt opnieuw de gelijkmaker gescoord. Een keihard schot verdwijnt onder de arm van de keeper door in het doel. De doelman werd helaas het zicht belemmerd door een medespeler. OJC kan niet lang genieten van de gelijkmaker, want in de 50e minuut stuurt Dani de snelle Rens van Benthem de diepte in en vrij voor de keeper schiet hij de bal links onderin de hoek, 3-2. Daarna probeert OJC terug te komen, maar de 2 serieuze scoringskansen worden fraai tegengehouden door keeper Felix.
De wedstrijd is een lust voor het oog, omdat er 2 voetballende ploegen zijn die mooie staaltjes voetbal laten zien.

Een schitterende vrije trap op de rand van het strafschopgebied wordt door Ryan Snelders in de 60 minuut rechtstreeks onderin de rechterhoek van het doel geschoten,  4-2. Een prachtige pass van  Rens komt tenslotte voor de voeten van Jeroen Visscher, die de eindstand in de 83e minuut bepaalt op 5-2.
Quick’20 liet gisteren zien dat het zich ook kan meten met de sterkste tegenstander tot nu toe, OJC Rosmalen. Zolang het teambelang het belangrijkste aandachtspunt blijft voor de ploeg is er veel mogelijk. Niet 11 individuen met de invallers bepalen  het uiteindelijke rendement, maar het voorop stellen van het teambelang zorgt voor de kwaliteit om het resultaat van een wedstrijd positief te beïnvloeden.

 

Foto’s Robert Molnar Klik hier

Samenvatting RTV Oost Klik hier

Audio Totaal Sport Report – Rene Nijhuis Klik hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube