Nieuws

JO9-1 verliest eerste competitiewedstrijd

dinsdag 13 september 2016 - Jeugd


Quick’20 JO9-1 heeft in de eerste competitiewedstrijd een nederlaag geleden. Er stond direct een topper op het programma, namelijk tegen ATC’65.
Door een zeer slechte start in de eerste helft, werden direct de fouten afgestraft en kwam het in de eerste helft tot een flinke achterstand. De keuzes tussen een dribbel en samenspel waren niet goed en daarbij werd er niet goed samengewerkt. Er werd gerust met een 1-5 achterstand. De tweede helft was een totaal andere wedstrijd te zien. Datgene wat ontbrak in de eerste helft, werd nu wel goed uitgevoerd en de Hengeloërs kwamen er zelden meer uit, terwijl de Oldenzalers kans op kans kregen. Echt gelukkig in de afronding waren ze niet deze wedstrijd waardoor het tot slechts 3-5 kwam in het voordeel van de gasten.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube