Nieuws

Quick’20 speelt 5e wedstrijd in Derde Divisie tegen OJC Rosmalen

vrijdag 9 september 2016 - 1e selectie


OJC Rosmalen is de laatste tien jaar qua ledenaantal verdubbeld en uitgegroeid tot een van de grootste voetbalverenigingen van Nederland, met ruim 2.400 leden en 500 vrijwilligers. De club speelde de laatste 2 seizoenen in de Topklasse en speelt nu evenals Quick’20 in de nieuwe Derde Divisie.

In het seizoen 2016-2017 komen er 17 seniorenteams, 25 juniorenelftallen, 41 pupillenteams, 7 vrouwenelftallen, 18 meisjesteams en 3 G-teams in actie. Daarnaast komen elke zaterdagmiddag vele tientallen miniteams (5-, 6- en 7-jarigen) in actie en zijn er zelfs ook al peuters vanaf 2 jaar en kleuters die doordeweeks hun eerste voetbalstapjes zetten bij OJC. Op woensdagavond komen, tijdens een interne competitie, 23 zeventallen met 35+voetballers in actie. Op donderdagochtend spelen  de veteranen (55+).

OJC Rosmalen heeft als ambitieuze doelstelling om op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen en de club wil met zoveel mogelijk eigen jeugdspelers in de gelederen uitgroeien tot een waardige 3e divisieploeg en mogelijk zelfs promoveren naar de 2e divisie.

Onze tegenstander is zeer goed gestart en heeft 10 punten uit 4 wedstrijden met 3 overwinningen en 1 gelijkspel.

Quick’20 is wisselvallig aan het nieuwe seizoen begonnen en heeft 4 punten uit 4. Uit werd er 2 x verloren en thuis werd de 1e competitiewedstrijd gewonnen van HSC’21 met 1-0 en eindigde de 2e thuiswedstrijd tegen Juliana’31 met 1-1, in een wedstrijd waar Quick het eerste half uur ruim op voorsprong had kunnen komen na de 1-0 en uiteindelijk blij mocht zijn met een puntenverdeling.

Afgelopen zondag draaide het team stroef bij HBS. Waaraan het ligt is nog onduidelijk, sommige spelers moeten nog aan elkaar wennen en de doelpuntenmachine is nog niet echt op gang gekomen. Achterin oogt de defensie ook niet altijd solide en we nemen aan dat Sergio Babb na een blessure weer voor de broodnodige rust kan zorgen. Met uitzondering van de doelman vertoont het hele team kleine mankementen. Afgelopen week zullen er daarom terecht, vast wat harde noten zijn gekraakt.

We weten allemaal waartoe dit elftal in staat is en daarom is er geen enkele reden voor zelfs lichte paniek. In de ten onrechte verloren bekerwedstrijd tegen JVC Cuijk toonde het team haar ware klasse.

We rekenen erop dat Quick’20 zondag een mooie pot voetbal op de mat legt tegen een tegenstander die haar klasse al duidelijk heeft bewezen.

Als paal en lat wat minder vaak dan tot nu toe een treffer in de weg staan en het geluk een keer aan onze zijde is, dan kan het niet anders dat onze jongens een overwinning halen.

Wedstrijdsponsor is  Notariskantoor Kroezen uit Oldenzaal

Quick’20 – OJC Rosmalen

Zondag 11 September  2016 om 14:00 uur

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube