Nieuws

Wisselende prestaties JO9-1 in de beker

donderdag 8 september 2016 - Jeugd


Zaterdag 3 september werd er in de beker (thuis) gespeeld tegen SDC’12. Het begin was goed en de jongens kwamen snel op voorsprong. De uitbreiding viel uit, waardoor de Denekampers beter in de wedstrijd kwamen. Het werd uiteindelijk een zwaar potje door een mindere samenwerking van de jongens en teveel duels verloren gingen. Daar waar een verlies ook niet geheel terechtwas, werd er dus wel verloren. Uitslag 1-2.
Gelukkig kon het verlies snel weggespoeld worden door een inhaal wedstrijd in de beker. TVC’28 kwam de dinsdag erop, ook al op bezoek op sportpark Vondersweijde. De krachtsverschillen waren al snel te zien. Individuele klasse gaf de doorslag. Het samenwerken met elkaar ging al stukken beter en er kan met vertrouwen gekeken worden naar de start van de competitie. Want dan komt ATC’65 op 10 september op bezoek. Aanvang wedstrijd is om 10.00 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube