Nieuws

Valse start voor Quick ’20 Jo13-1

dinsdag 6 september 2016 - Jeugd


Quick ’20 Jo13-1 zal moeten uithuilen en zo snel mogelijk moeten proberen de draad weer op te pakken. De competitiestart waar lang naar werd uitgekeken, eindigde in een teleurstelling. Tegen GVAV Rapiditas werd op het eigen sportpark Vondersweijde met 0-1 verloren. Een zure nederlaag, waarbij in plaats van een nederlaag, een gelijkspel toch meer op zijn plaats was geweest. Externe factoren hadden helaas een grote invloed op de wedstrijd, die de Oldenzalers daarnaast “gewoon” naar zich toe hadden moeten trekken.

De Oldenzalers beginnen fel aan de wedstrijd en de intenties zijn zichtbaar. In het eerste kwartier levert dit een beter Quick ’20 op en een minder GVAV Rapiditas. Quick ’20 krijgt een handvol (mega grote) kansen, echter deze kansen worden niet benut.
Het tweede deel van de eerste helft is er één waarin het niveau ver weg zakt. Doordat de organisatie achterin in dit deel ver te zoeken is,  kan de ruststand zomaar op 0-3 uitkomen. Gelukkig blijft de ruststand steken op 0-1.

De boodschap in de rust blijkt duidelijk. De tweede helft lijkt langzaam beter te worden en GVAV graaft zich in. Het tempo dat getracht wordt in de wedstrijd te brengen, wordt om allerlei redenen al snel uit de wedstrijd gehaald. Door externe factoren en ons eigen afzwakkende spel oogt de gelijkmaker steeds verder weg. Tot vlak voor tijd… Een penalty, gegeven door de scheidsrechter uit Hardenberg, is een buitenkans om de stand op 1-1 te brengen. Totaal in het beeld van de wedstrijd passend, gaat deze penalty er niet in. De verantwoordelijkheid die Luke Blokhuis bij deze penalty neemt is bewonderenswaardig te noemen, een groot compliment waard! Helaas blijft de eindstand hierdoor steken op een 0-1.

Uithuilen was na afloop zeker aan de orde. Zichtbaar werd er gebaald, maar de draad moet opgepakt worden. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen. Na bespreken, hard trainen en vol strijd richting de volgende wedstrijd!

Zaterdag 10 september; Flevo Boys Jo13-1 – Quick ’20 Jo13-1

Beginopstelling;
Kay Klaaskate, Joris Assen, Rens Schasfoort, Dirk Sassen, Luke Blokhuis, Tim Ziemerink, Luca Steenbeeke, Kai Weghorst, Ties olde Dubbelink, Wes de Louw, Stan Kamphuis

Doelpunten;
18′ – 0-1 – speler GVAV Rapiditas

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube