Nieuws

Goede start na beker- en toernooiwinst van Quick’20 JO9-1

donderdag 1 september 2016 - JO9-1


Op 27 augustus 2016 werd er gestart met een bekerwedstrijd van de jongste talenten van Quick’20 JO9-1 tegen Achilles’12. Het nieuwe ‘F1’ had in het begin last van wedstrijdspanning, maar na een kwartier spelen kwam de ploeg al goed op gang. Ondanks een beter slot met vele kansen aan het einde van de eerste helft, werd er met een 1-2 achterstand de rust in gegaan. Na rust kwamen de Hengeloërs er totaal niet meer aan te pas, omdat er met veel druk naar voren gespeeld werd. De uitslag had hoger uit kunnen vallen, maar het bleef slechts bij 4-2 winst.
In hetzelfde weekend werd er zondag een toernooi gespeeld bij Bon Boys. Er werden in totaal 4 wedstrijden gespeeld en alle 4 werden gewonnen! Met een doelsaldo van 10 voor en 0 tegen pakten de jongens verdiend de eerste prijs! (zie foto’s)
Komend weekend 3 september om 10.00 uur, zal SDC’12 op bezoek komen voor de volgende bekerwedstrijd.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube