Nieuws

Heracles op bezoek bij Quick

woensdag 31 augustus 2016 - 1e selectie


Na de presentatie van de plannen van Quick Business voor het komende seizoen, waaronder een trip naar Swansey, was het tijd voor een belangrijk onderdeel van de avond.

Elk jaar vormt een gesprek met een illustere gast of gasten een hoogtepunt.  Deze keer waren directeur Nico Jan Hoogma en voorzitter Jan Smit van Heracles te gast. Engelbert Heideman voelde de beide heren in een ontspannen sfeer aan de tand. Uiteraard kwam het grote Quick-aandeel in de selectie van de Almeloërs aan bod. De terugkeer van Armenteros was ‘s middags al bekend geworden en de heren hadden verder geen transfernieuws te melden. Het mogelijke vertrek van Bel Hassani, naar AZ, hing nog in de lucht en de beide Heraclieden hadden daarom hun smartphone standby om de laatste ontwikkelingen te volgen. Omdat het Heracles goed gaat was het een ontspannen gesprek met veel ruimte voor humor. Het korfbalverleden van voorzitter Smit en zijn ervaringen met vorige trainers leidde tot veel gelach in de volle kantine.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube