Nieuws

‘Er liggen veel uitdagingen’

woensdag 31 augustus 2016 - 1e selectie


Voorzitter Gerard Heskamp:

‘Er liggen veel uitdagingen’
Op de drukbezochte presentatieavond opende Gerard Heskamp de bijeenkomst met het noemen van de vele uitdagingen die er komend seizoen voor ons liggen. Het meedoen in de Derde Divisie heeft ook zijn consequenties voor de club . In principe is Quick’20 nu een betaald voetbalorganisatie (BVO). Dit wordt nog een hele discussie met de licentiecommissie van de KNVB omdat we niet van plan zijn om spelers te contracteren, wat wel een eis is.
De ontwikkeling van Zaterdag  1 en de uitbreiding van het aantal wedstrijden (+8) voor Zondag 1 legt een grotere druk op de kosten, de organisatie en dus ook de vrijwilligers.
De gesprekken met de Gemeente Oldenzaal over de privatisering en de accommodatie rond het hoofdveld zijn al weer begonnen. De verwachting en wens van de voorzitter is dat er volgende zomer  een ‘spa’ in de grond wordt gezet. Het veld, de verlichting en de omgeving zijn niet meer van deze tijd. Als laatste wees Gerard Heskamp op het tekort aan vrijwilligers en dan met name in het ‘kader’. De vereniging ontwikkelt zich positief maar dat brengt ook meer taken en werk met zich mee. ‘Het wordt een zwaar maar uitdagend jaar voor Quick’20’.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube