Nieuws

Quick’20 speelt onnodig gelijk

zondag 28 augustus 2016 - 1e selectie


Na een ongelukkige week met 2 nederlagen uit bij VV Dongen (2-1) en een nederlaag thuis in de beker tegen JVC Cuijk (1-3) zijn de mannen van trainer René Nijhuis er opnieuw niet in geslaagd 3 punten te veroveren. Quick’20 speelde met 1-1 gelijk tegen Juliana’31 uit Malden

Rens van Benthem scoorde voor de thuisploeg al snel de 1-0, na een goede steekpass door de as van het veld. Nog voor rust maakten de bezoekers de gelijkmaker, aanvoerder Ryan Snelders maakte een sliding in de 16 meter en Juliana scoorde vanaf de stip 1-1.

Na rust had Quick het betere van het spel, terwijl de bezoekers zich voornamelijk op eigen helft positioneerden en gokten op de lange bal. De Oldenzaalse formatie verzuimde echter de kansen om te zetten in doelpunten. Noemenswaardig was het opstootje in de laatste minuten van de wedstrijd, waar Saliba Somi een rode kaart ontving wegens natrappen. Juliana kreeg tevens twee rode kaarten, een voor de voorafgaande overtreding op Somi en een tijdens het opstootje.

Foto’s door Robert Molnar

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube