Nieuws

Quick’20 JO17-1 bekert verder na succesvolle poulefase

zondag 28 augustus 2016 - Jeugd


Op zaterdag 27 augustus 2016 stond alweer de laatste van de drie poulewedstrijden op het programma van het bekertoernooi. Daar waar vorige week zaterdag Losser JO17-1 werd verslagen met 11-1 en afgelopen woensdag SDC’12 JO17-1 met 0-2, stond vandaag de uitwedstrijd tegen Sparta Enschede op het programma. De wedstrijd werd onder warme weersomstandigheden afgetrapt om 12.30 uur.

De wedstrijd begon voortvarend. De 0 tegen 1 stond al na 2 minuten op het scorebord. Justin schoot knap in op een geweldige steekpass van Youri. Dit was natuurlijk een mooie start van de wedstrijd maar het werd al snel nog mooier. In de 8ste minuut wist Koen op aangeven van Luuk de bal in te schieten. Dit was echt een pracht goal. Het schot kwam van bijna de zijlijn op hoogte van de 16 meter en knalde hard in het net. Dit beloofde dan ook een heerlijke voetbal middag te worden. Als er in de 36ste minuut ook nog de 0-3 gescoord werd door Joost via een assist van Jesse ga je natuurlijk lekker rusten.

De tweede helft verliep niet veel anders. Quick’20 was oppermachtig en domineerde het hele spel. Er werd in de 53ste minuut gescoord door Youri uit een vrije trap die hij zelf neemt. En nog geen vier minuten later wist Jaap ook nog te scoren. Dany nam een vrije trap die Jaap goed bereikte. Jaap nam de bal aan en draaide om zijn as en schoot hard met links binnen. Dit was dan ook de eindstand 0 tegen 5 in het voordeel van Quick’20 JO17-1.

Het team van trainer René Remie bekert dus overtuigend verder. Aankomende zaterdag start het seizoen in de 3edivisie met als tegenstander ACV JO17-1 uit Assen. Dan mogen we laten zien hoe ver we al zijn na een leuke en goede voorbereiding. De wedstrijd zal gespeeld worden in Oldenzaal om 14.30 uur.

 Kom ons allen aanmoedigen, dan gaan we samen voor de eerste drie punten in de competitie!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube