Nieuws

Zeer geslaagde Voetbal 3-daagse

zaterdag 27 augustus 2016 - Algemeen


Het zit er op! Afgelopen donderdag was de laatste dag van de Quick’20 Voetbal 3-daagse. Het was de allereerste keer dat Quick’20 het heft in handen nam om een 3-daagse als deze te organiseren. Het werd een regelrecht succes!

64 Deelnemers – in de leeftijd van 6 tot 13 – deden op sportpark Vondersweijde mee met een grote dosis plezier. Er werd veel, maar dan ook heel veel, gevoetbald. Er werd gelachen. Er was hitte, maar gelukkig ook water (lang leve de tuinslang).

In de ochtend waren er trainingen en in de middag stonden de activiteiten op het programma. De prijswinnaars verdienden bekers met het EK-Toernooi, het spellencircuit voorafgegaan door een echte voetbalquiz en een heus 4 tegen 4 toernooi met individuele winnaars.

Het absolute hoogtepunt was de afsluiting van de 3-daagse, waarbij alle deelnemers onder een daverend applaus de kantine van Quick’20 binnen traden. Uit handen van hun trainers kregen ze een certificaat en een medaille en daarmee een prachtig aandenken aan drie fantastische dagen.

De organisatie was in handen van Rick Scherp (tevens trainer van Quick ’20 Jo13-1) die werd bijgestaan door 8 enthousiaste trainers (Pascal Swier, Wes Beuvink, Ruud Goorhuis, Tommie Nuchelmans, Stan Veger, Cas Goorhuis, Guus Brand en Bereket Moes).

Na afloop blikt Rick tevreden terug; “Het was een mega klus. Eenmaal bezig doe je het voor die kids, je wilt een geweldige 3-daagse neerzetten voor jongens en meisjes van Quick’20 en eenmaal bezig wordt het leuker en leuker. Ik ben super trots op wat we bereikt hebben, alle deelnemers gingen telkens weer lachend naar huis en dat is precies wat we voor ogen hadden. De reacties waren dan ook geweldig! Wat vooraf gezegd werd, kwam zeker uit; “het werden 3 dagen om nooit meer te vergeten” “.

Namens de gehele organisatie wil Quick’20 alle deelnemers enorm bedanken voor hun passie, inzet en plezier en wie weet TOT VOLGEND JAAR!

Van de Voetbal 3-daagse is een prachtige fotoreportage gemaakt door Desiree Broekman.

Klik HIER voor de foto’s van DAG 1

Klik HIER voor de foto’s van DAG 2

Klik HIER voor de foto’s van DAG 3

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube