Nieuws

Quick’20 O15 maakt kennis met niveau van de 1ste divisie.

zaterdag 27 augustus 2016 - JO15-1


Waar de eerste wedstrijd eenvoudig gewonnen werd tegen TVC 28 moest er afgelopen zaterdag gespeeld worden tegen FC Emmen. We spelen ook bij FC Emmen in de competitie en we mochten in het stadion spelen. Waar ik als trainer al bang voor was werd in dit duel wel duidelijk. Het verschil in kwaliteit is groot, maar dat de BVO teams met hun onder 15 team aantreden met louter 2de jaars spelers dat is een enorm verschil qua kracht, snelheid en fysieke kracht. FC Emmen speelde ook met veel 2de jaars en dit is bij ons niet het geval. We spelen met 7 eerste jaars en dat betekent dat de spelers van FC Emmen een jaar ouder zijn. Dat is een gegeven en daar moeten we mee omgaan.

De wedstrijd bood wel wat perspectief. 2 a 3 goede mogelijkheden en af en toe redelijk spel. Maar FC Emmen was veel beter en dit betekende ook een 4-0 achterstand met de rust.

Dat het uiteindelijk 7-0 werd was niet zo belangrijk voor mij. We moeten hier goed van leren en proberen om te groeien dit seizoen. Dit zal een tegenstander zijn die we vaker gaan zien. En dan bedoel ik qua niveau en fysieke kracht. Er moet nog veel gebeuren maar dat is ook een enorme uitdaging voor ons allen.

Komende weken lekker trainen en wat accenten leggen om vervolgens nog te oefenen tegen Rigtersbleek en dan 3 September de bekerwedstrijd tegen AZ O15.

Foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube