Nieuws

Quick ’20 op zoek naar herstel

zaterdag 27 augustus 2016 - 1e selectie


Zondag 28 augustus as om 14:00 uur speelt de hoofdmacht van Quick ’20 thuis tegen de kampioen van de hoofdklasse C van vorig jaar Juliana ’31. Na een ongelukkige week met 2 nederlagen uit bij VV Dongen (2-1) en een vreemde nederlaag in de beker thuis tegen JVC Cuijk (1-3) hebben de mannen van trainers Rene Nijhuis en Jaap Hoveling wel iets recht te zetten. Dat moet zondag wel gebeuren op veld 2 op het kunstgras van GreenFields aangezien diezelfde middag de dames van FC Twente een beslissende wedstrijd in de voorronde van de Uefa Women Champions League spelen tegen het turkse Konak Belediyespor. Een gelijkspel is voldoende en vanuit Quick ’20 wensen wij Fc Twente en zeker Jill Roord veel succes.
Juliana ’31 is uiteraard geen onbekende voor Quick ’20 en zij zullen als kampioen van afgelopen jaar vast zeer gebrand naar Oldenzaal komen. Afgelopen seizoen verloor de ploeg uit Malden in Oldenzaal met maar liefst 6 – 0. Ook toen werd er gespeeld op veld 2.  Juliana ’31 speelde tot nu toe voor de competitie uit bij Be Quick 1887 (1-0 verlies) en thuis tegen EVV (3-1 winst) en ze zijn terug te vinden op de 7de plek. Afgelopen week verloor Juliana ’31 voor de beker tegen Barendrecht dus ook zij kunnen zich volledig richten op de strijd in de 3de divisie.
Van de website van Juliana ‘ 1 is nog te lezen dat er goed nieuws is uit de ziekenboeg. Lorenzo Rieken en Davey Goudt zijn weer wedstrijdfit en kunnen weer spelen. Dat betekent dat nu alleen Sam Niland (langdurige knieblessure) en Vincent van Beek (hamstringblessure) nog geblesseerd zijn. 
 
De wedstrijd staat zondag onder leiding van de heer Witlox en hij wordt geassisteerd door de heer Zoutendijk en de heer Van der Velden. Aftrap 14.00 uur (veld 2). Wedstrijdsponsor is Contict

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube