Nieuws

Quick ’20 Voetbal 3-daagse

donderdag 18 augustus 2016 - Algemeen


Volgende week is het zover; van dinsdag tot en met donderdag vind op sportpark Vondersweijde de Quick ’20 Voetbal 3-daagse plaats. In de laatste week van de zomervakantie zullen 64 jongens en meisjes van Quick ’20 mee aan deze voetbal 3-daagse!

Plezier, leren en dingen samen doen, gaan deze drie dagen hand in hand. Nadat maandag het sportpark Vondersweijde in gereedheid zal worden gebracht, wordt de “aftrap” van een hopelijk prachtig evenement op dinsdag om 9.30u worden verricht in het eigen clubgebouw.

Op alle drie de dagen zal er ’s ochtends worden getraind vanaf ongeveer 10.00 uur. Om 12.15 uur een gezonde lunch en dan ’s middags snel het veld weer op voor de middagactiviteiten. Dinsdagmiddag is er een heus EK-Toernooi, op woensdagmiddag een voetbalquiz en een spellencircuit en donderdagmiddag wordt de 3-daagse afgesloten met een 4-tegen-4 toernooi met individuele winnaars.

1 van de absolute hoogtepunten zal de algemene afsluiting moeten worden. Op het hoofdveld van Quick ’20 krijgen alle deelnemers een fantastisch aandenken uitgereikt. Alle ouders, opa’s en oma’s worden hierbij van harte uitgenodigd om onze nu al fantastische groep deelnemers onder luid applaus te verwelkomen. Want wees nou eerlijk, drie dagen lekker aan de bak, dan verdienen ze na afloop toch een fantastische herinnering?

De coördinatie is in handen van Rick Scherp, bij Quick ’20 tevens trainers van jongens onder de 13 jaar-1, het vroegere D1. “Ik wil samen met mijn gemotiveerde trainersgroep de jongens en meisjes een fantastische drie dagen laten beleven. Samen maken we er één groot voetbalfeest van”!

De Quick ’20 Voetbal 3-daagse, 3 dagen om nooit meer te vergeten!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube