Nieuws

Quick ’20 O15 wint eerste oefenwedstrijd

donderdag 18 augustus 2016 - JO15-1


Na het enerverende seizoen 2015-2016 waarin het kampioenschap van de 2de divisie gehaald werd stond er dinsdag 16-08-2016 een oefenwedstrijd met het nieuwe O15 (voormalig C1) op het programma. Er werd in Tubbergen aangetreden tegen TVC’28.

 

Na een korte voorbereiding van ruim 1 week en een aantal pas terug gekeerde vakantiegangers stond er een oefenwedstrijd op het programma waarin de nadruk lag op de opbouw van achteruit en de beweging van de middenvelders en aanvallers. Daarnaast was het erg belangrijk om geen blessures op te lopen in deze periode. We startte redelijk tegen TVC. Na een minuut of 12 werd de eerste  goal gemaakt door Fabian. Hij ronde een goede aanval af. Nog geen 5 minuten later viel Fabian uit met een blessure. Na 22 minuten maakte Tom Koppelman zijn eerste en Quick zijn tweede treffer, 0-2. 5 minuten voor de rust viel ook Jord nog uit en dit was erg jammer. Nog maar 1 verse wissel en we moesten nog ruim 35 minuten spelen.
De tweede helft besloten om wat te wijzigen. We gingen met 2 spitsen spelen en 4 middenvelders. De tweede helft werd bij vlagen goed gespeeld terwijl de krachten langzaam aan wegvloeiden. De 0-3 kwam op naam van Joris. Dit was tevens het eindresultaat.
Al met al tevreden met de wedstrijd. Het enig wat erg jammer was dat er 2 spelers geblesseerd af moesten. De rest heeft meer minuten gemaakt dan dat eigenlijk de bedoeling was, maar helaas kon dit niet anders. Ik was erg tevreden over de spelers en om er een aantal uit te lichten noem ik Jort en Guus. Jort speelde een prima partij. Hij staat goed in de organisatie en schroomt de duels absoluut niet. Guus ( die net terug was van vakantie) speelde ook een groot deel van de wedstrijd en deed dit prima. Goede steekpasses en met veel inzet spelen kwam Guus uit op een ruime voldoende.
TVC 28 JO15 – Quick’20 O15

Scoreverloop:
12’ 0-1 Fabian
22’ 0-2 Tom Koppelman
52’ 0-3 Joris

Foto’s Klik hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube