Nieuws

Topsport bij Quick’20 in uitstekende sfeer

donderdag 28 juli 2016 - Algemeen


Southampton FC versus FC Twente 

Voor de tweede keer op rij was Quick’20 gastheer in de oefencampagne van het Engelse Southampton met dit jaar als tegenstander het getergde FC Twente. Het iets mindere weer verhinderde de circa 4.500 bezoekers niet om naar de profs te komen kijken.

De bezoekers kwamen uit Oldenzaal en de regio maar ook veel toeristen maakten gebruik van de mogelijkheid om twee teams op hoog niveau tegen elkaar te zien spelen. De pers was ook in grote getale aanwezig en de wedstrijd was in Engeland live via Internet te volgen. Quick TV was uiteraard ook aanwezig en er vloog zelfs een drone over Sportcomplex Vondersweijde. Vele clubs uit de Eredivisie hadden een mannetje naar Oldenzaal gestuurd om hun toekomstige tegenstander uit Enschede te bekijken.

Het is wel even wennen om twee profclubs van formaat op bezoek te hebben. Niet een, maar meerdere bussen leveren spelers en aanhang af. De spelersbus van Southampton is zo zwart en imponerend dat het tot het meest gefotografeerde object van de avond maakte. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn want dat is in alle media na te lezen en te zien. Southampton won de pot met 2-1 en er waren bij vlagen mooie staaltjes te zien van de individuele klasse die vele spelers bij beide teams in huis hebben.

De organisatie met de vele tientallen vrijwilligers hebben laten zien dat Quick’20 zijn mannetje staat om zo’n match in Oldenzaal mogelijk te maken Onder de bezielende en overal aanwezige leiding van Jeroen Keizer hebben we, samen met de mensen van FC Twente, wederom een prima evenement georganiseerd. De sponsors van Quick’20 zijn ook dit jaar niet vergeten en konden op een Vipbehandeling rekenen. Al met al was het weer een mooie en sportieve zomeravond dat vraagt om een vervolg in 2017. Misschien zijn Everton of Swansea dan wel onze gast?

 

Foto’s Desiree Broekman Klik hier

Foto’s Gerrit Snippert Klik hier

Foto’s Robert Molnar Klik hier

QUICK TV Special Klik Hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube