Nieuws

Quick’20 bedankt stagiaires!

vrijdag 17 juni 2016 - Algemeen


Afgelopen donderdag sloten onze jongens en meiden van de Maatschappelijke Stage hun stageperiode af met een potje karten op de Kartbaan Oldenzaal. Nadat Patrick Kip de stagiaires had bedankt voor hun inzet van het afgelopen seizoen konden de jongens en meiden hun energie kwijt op de baan. De MaxMania van de afgelopen weken sloeg flink over op de kartbaan. Zoals wel blijkt uit de onderstaande foto’s.

Bijzonder enerverend om de strijd te zien tussen de begeleiders van de stagiaires. De begeleiders van het Stagebureau Quick’20 Robbert Lansink (speler zaterdag 2) en Rens van Benthem (speler zondag 1) leefden zich volledig uit. Zij betraden evenals diverse stagiaires meerdere keren de baan. Bij het ter perse gaan van dit artikel was echter nog steeds niet duidelijk wie de snelste van hen was… We weten dit natuurlijk wel, maar het verschil was slechts 0,05 seconden waardoor er na afloop natuurlijk een protest werd ingediend. Dit is voorgelegd aan de licentiecommissie van de KNVB en dit kan dus nog alle kanten opgaan.

Na afloop kregen alle deelnemers een drankje en een patatje.

Tot slot dank aan Peter Bult en zijn medewerkers die een en ander in zeer goede banen leiden. Kartbaan Oldenzaal had het weer prima geregeld. De foto’s hieronder vertellen de rest van het verhaal…

Patrick Kip
Stichting Quickschool

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube