Nieuws

Quick ’20 D1 met goed gevoel op vakantie

donderdag 16 juni 2016 - D1


De nieuwe selectie van Quick ’20 D1, dat volgend jaar verder gaat onder de naam Quick ’20 JO13-1, kan met een gerust hart op vakantie. De 3 oefenwedstrijden voor de zomervakantie werden allemaal met een overwinning afgesloten. Oranje Nassau (6-0), Luctor et Emergo (6-0) en Rigtersbleek (9-0) moesten er allemaal aan geloven tegen de getergde nieuwe groep van Quick ’20.  Dat uit deze goede start al een voorzichtige conclusie getrokken kan worden, lijkt niet aan de orde, maar het begin is er!

Oefenwedstrijden waarin Quick ’20 veelvuldig op de helft van de tegenstander te vinden is; dit is ongeveer het beeld geweest van de 3 oefenwedstrijden die de nieuwe D1 van Quick ’20 heeft gespeeld. Een achterhoede die soeverein overeind kon blijven was de basis voor de risico’s die naar voren genomen konden worden.

Het spelbeeld resulteerde in de 3 wedstrijden in ruime overwinningen. Mooie combinaties, mooie goals, het spel was al best heel behoorlijk. De grote lijnen werden langzaam zichtbaar, maar de echte patronen moeten logischerwijs nog worden ingeslepen. Dit was vooraf gezien ook helemaal niet de insteek van deze voorbereidingsperiode, echter wel is duidelijk zichtbaar dat er op dit gebied veel winst gehaald kan worden. Het samen werken als team en het ontwikkelen van het individu daarbinnen zullen net als andere jaren weer grote speerpunten worden.

Dat het samen werken als een team nog aan de orde moet komen, wil overigens niet zeggen dat deze spelersgroep geen hecht team vormt. Mochten we er voetballend niet aan te pas komen, kunnen we altijd nog mee doen aan Holland’s Got Talent. Dit gezien het merkwaardige feit dat de muziek in de kleedkamer niet alleen wordt gebruikt om een beetje opgezweept te worden, maar ook om de zingen en te dansen! Wat een leuke groep is het toch ook…

Vanaf 8 augustus gaan we met z’n allen aan de slag. Dan staat de start van een hopelijk prachtig seizoen op het programma. Met een korte, maar drukke voorbereiding voor de boeg, nu eerst op een welverdiende vakantie!

Een hele fijne vakantie allemaal! Tot 8 augustus!

Quick ’20 D1 – Oranje Nassau D1; 6-0
Doelpunten; Wout Ziemerink, Wes de Louw (2x), Stan Kamphuis, Luca Steenbeeke en Ramon Beldhuis

Quick ’20 D1 – Luctor et Emergo D1; 6-0
Doelpunten; Stan Kamphuis, Dirk Sassen (2x), Luca Steenbeeke (2x) en Wout Ziemerink

Quick ’20 D1 – Rigtersbleek D1; 9-0
Doelpunten; Wes de Louw (5x), Wout Ziemerink, Stan Kamphuis, Luke Blokhuis en Dirk Sassen

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube