Nieuws

Melvin Degenaar (HVV Tubantia) en Niels Leemhuis (TVC ’28) komen Quick ’20 versterken

maandag 13 juni 2016 - 1e selectie


De hoofdmacht van Quick ’20 heeft zich voor komend seizoen versterkt met aanvaller Melvin Degenaar (23) uit Hengelo. Hij komt van 1ste klasser HVV Tubantia waar hij de afgelopen jaren speelde op de positie van linksbuiten. Toen Quick hem benaderde wist hij niet dat ze inmiddels waren gepromoveerd. “Het betekent voor mij sportief een flinke stap hogerop en spelen in de hoofdklasse was ook mooi geweest”. Melvin kan niet wachten op het nieuwe seizoen. “Ik heb er enorm veel zin in. Spelen bij de club waar je zelf nog nooit van heb kunnen winnen is een geweldige uitdaging.” Hij is rechtsbenig en kan naast linksbuiten ook op andere posities voorin worden ingezet.

Daarnaast wist Quick ’20 ook Niels Leemhuis (18) afkomstig van TVC ’28 uit Tubbergen aan zich te binden. Een zeer balvaardig talent op het middenveld en/of in de aanval die een mooie grote stap maakt van TVC’28 (1ste klasse) naar Quick’20.

Meer informatie over beide spelers volgt. We wensen hen in ieder geval allebei alvast heel veel succes.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube