Nieuws

Reuven Niemeijer op proef naar Heracles Almelo

woensdag 8 juni 2016 - 1e selectie


Hoewel het nooit leuk is om te moeten melden dat goede kerels en getalenteerde voetballers weggaan zijn we toch zeer trots op het feit dat Reuven Niemeijer (21 jaar) speler van onze 1ste selectie de kans krijgt van Heracles Almelo om te laten zien wat hij waard is. Na dit succesvolle seizoen in de hoofdklasse met prachtige wedstrijden, een verdiende promotie naar de 3de Divisie en met 20 doelpunten ook nog eens topscorer mag Reuven Niemeijer laten zien wat hij kan bij eredivisieclub Heracles Almelo. Reuven kwam op 11 jarige leeftijd naar de D1 van Quick ’20 en doorliep de volledige opleiding bij onze club. Als club zijn we trots ook op het feit dat door opleiding en ontwikkeling spelers als Reuven de kans krijgen om op betaald voetbal niveau te mogen voetballen!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube