Nieuws

Quick ’20 al na 14 minuten zeker van Derde Divisie

maandag 30 mei 2016 - 1e selectie


Wat een weergaloos spektakel op het prachtige kunstgras van Quick’20 op die gedenkwaardige Zondag 29 mei 2016.

 

Uit was er wel met 1-0 gewonnen, zeker ben je pas als ook het eindsignaal van de 2e wedstrijd klinkt.

 

Bij de start van de Hoofdklasse medio jaren zeventig was Quick er niet direct bij, in het Seizoen 2016-2017 wordt er meteen gestart in en bij invoering van de Derde Divisie.

 

Uiteraard waren de hoofden gespannen, toch had Quick de Derde Divisie al binnen een kwartier in de zak. Absolute uitblinker Reuven Niemeijer zorgde daarvoor met een loepzuivere hattrick. In de 2e minuut scoorde hij de 1-0 na een schitterende assist na een fraaie lichaamsbeweging van Rens van Benthem. Na 13 minuten was het 2-0 toen Reuven met een geweldig schot van links van de buitenkant voet de bal keihard in de lange hoek schoot. Een minuut later scoorde Reuven opnieuw. Een mooie voorzet van de linkerzijde van Rens gleed hij als een volleerd schaatser in het doel, 3-0.

 

Nauwelijks bekomen van de snelle schrik wist EHC in de 19e minuut tegen te scoren uit een aanval uit het niets. Een klutsbal na een vrije trap werd vlak voor de ogen van keeper Felix van Berkel van richting veranderd en passeerde de doellijn, 3-1.

Quick’20 haalde de zeer veilige marge van 3 doelpunten weer in de 26e minuut door een geweldige vrije schop van aanvoerder Ryan Snelders. Kort voor rust zweefde de keeper van EHC de bal mooi uit het doel op een schot van Rens.

Ruststand 4-1.

 

In de 61e minuut scoorde EHC de 4-2. Dat team was gisteren eigenlijk machteloos tegen Quick’20, maar bleef onvermoeibaar strijden voor een beter resultaat.

Rens slalomde 33 minuten na rust langs zijn tegenstander en werd onreglementair over de knie gelegd. De toegekende strafschop werd door Reuven onberispelijk ingeschoten, 5-2. Reuven kreeg in de 82e minuut de zeer verdiende en met luid gejuich begroette publiekswissel. Direct daarna scoorde Jeroen Visscher de 6-2 na een voorzet van Rens.

 

Quick’20 was Zondag 29 mei oppermachtig en promoveerde terecht naar de

Derde Divisie en schrijft hiermee historie in de toch al rijke clubgeschiedenis.

Spelers, trainers, technische en medische staf en Quick’20 als club:

Nogmaals van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat als terechte beloning op een memorabel seizoen wat nog lang in ons geheugen zal blijven.

 

Na afloop was er een spetterend en geweldig feest en vloeide het gratis bier rijkelijk in het clubgebouw. Spelers en begeleiders en wat volhouders knoopten er nog wat uren aan vast bij de plaatselijke horeca,

 

Nu maar hopen dat spelers niet worden weggekocht door goed betalende amateurclubs en/of bvo’s.

Voorlopig eerst nagenieten van dit geweldige succes wat niemand voor aanvang van dit seizoen had verwacht.

De jaarlijkse feestelijke seizoensafsluiting voor spelers, begeleiding en genodigden is 8 juni bij de gastvrije fam. Rouwhorst en een dag later vertrekt de 1e selectie met begeleiders voor 4 dagen vakantie naar Mallorca, waar de bloemetjes terecht zeer rijkelijk zullen worden buiten gezet.

 

QUICK’20, HULDE en PROFICIAT als KERSVERSE DERDE DIVISIONIST !!!!!

Foto’s (Robert Molnar) Klik hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube