Nieuws

Quick’20 onbetwist naar derde divisie

zondag 29 mei 2016 - 1e selectie


Quick’20 is zondagmiddag overduidelijk gepromoveerd naar de derde divisie. Nadat de ploeg het eerste duel tegen EHC al met 1-0 had gewonnen, kende  de ploeg van Rene Nijhuis geen genade voor de gasten uit Limburg.

Na twintig minuten stond het eerste team al met 3-0 voor na een loepzuivere hattrick van Reuven Niemeijer. EHC deed daarna, met de enige Limburgse doelpoging van de eerste helft, wat terug uit een vrije trap (3-1).  Voor rust scoorde aanvoerder Ryan Snelders met een vrije trap de 4-1.

De concentratie verslapte een beetje in de tweede en daarom kon EHC meer in het spel komen.  Olaf Rompelberg scoorde zelfs nog de 4-2. Maar na dat moment voerde Quick’20 de druk weer op en maakte Reuven Niemeijer via een strafschop 5-2. Een door iedereen gemiste trap van de zijkant van  Jeroen Visscher belandde in de linker hoek en bracht de eindstand op 6-2.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube