Nieuws

Het licht stond op groen na promotie eerste elftal

zondag 29 mei 2016 - 1e selectie


De ontlading was groot na het laatste fluitsignaal op zondag 29 mei. Het eerste elftal sloot een fraai seizoen af met promotie naar de kersverse derde divisie. En dat mag gevierd worden. Op het veld werd er al uitbundig gefeliciteerd met handen schudden, knuffelen en dansen. 

In de kantine was na afloop het volle bak en leverancier Amstel had het feest gesponsord met een hoeveelheid bier dat zolang het licht op groen stond gratis werd geschonken. Onder de bezielende leiding van Engelbert Heideman en met muziek van DJ Bart werd de feeststemming opgevoerd.

Bij binnenkomst van het fris gedouchte team brak men de tent bijna af. Voorzitter Gerard Heskamp en hoofdsponsor Peter Siers feliciteerden het team ten overstaan van een volle kantine  en trainer Rene Nijhuis en aanvoerder Ryan Snelders konden uiteraard hun geluk ook in een toespraak niet op. Een mooier slot van een voetbalseizoen kun je je bijna niet wensen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube