Nieuws

Er wordt niet betaald !

zondag 29 mei 2016 - 1e selectie


Tijdens het promotiefeest werd aan voorzitter Gerard Heskamp de vraag gesteld hoe Quick’20 om denkt te gaan met de verplichting van de KNVB om in de derde divisie minimaal drie of vier contractspelers in je eerste selectie op te nemen.

Het antwoord was duidelijk; er wordt niet betaald bij Quick’20! Een paar jaar geleden hebben bestuur en leden zich duidelijk uitgesproken voor een expliciete amateurstatus van Quick’20. Ook een promotie naar de derde divisie brengt  daarin volgens de voorzitter en bestuur van Quick’20 geen verandering.  “Wij krijgen misschien aan het eind van het jaar ook een probleem, anders dan FC Twente,  met de licentiecommissie van de KNVB. Maar wij zijn altijd heel helder geweest, naar iedereen en ook richting KNVB, op dit punt en dat houden wij ook vast”.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube