Nieuws

Thema-avond overgang 2e jaars E naar D-groep groot succes!

woensdag 25 mei 2016 - Jeugd


Op maandag 23 mei maakten onze 2e jaars E-spelers kennis met de spelregels die gelden als je gaat voetballen op een groot veld. De buitenspelregel, de positie in het veld, de rol van de keeper,… veel verandert er als je van een half naar het grote veld gaat. Om de overgang te verkleinen hebben onze jongens en meiden zowel in de theorie als in de praktijk kennis gemaakt met hetgeen hen volgend seizoen te wachten staat.

Guus Tiehuis, Jonas Polman, Gijs Vreeswijk, Patrick Kip en Martin Gervink stonden garant voor de organisatie op deze avond. We waren blij met de grote opkomst van ruim 40 kinderen. Quick’20 zal daarom in samenwerking met de Quickschool ook volgend seizoen deze avond in het programma opnemen.

 

Met vriendelijke groet,

Martin Gervink en Patrick Kip

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube