Nieuws

Quick’20 op weg naar de derde divisie!

woensdag 25 mei 2016 - 1e selectie


Op zondag 29 mei aanstaande kan het eerste zondagelftal de stap maken naar de nieuwe derde divisie. In de laatste en beslissende thuiswedstrijd treft ons team EHC-Hoensbroek uit Limburg. In navolging van bijna alle selectieteams kan promotie definitief worden afgedwongen.

In de uitwedstrijd werd al met 0-1 gewonnen dus het uitgangspunt is zeer positief te noemen. Een gelijkspel volstaat voor de Zwart-Witten. In de reguliere competitie eindigde het eerste op de derde plaats in de hoofdklasse. De derde divisie is de opvolger van de topklasse en is door de KNVB ingevoerd om doorstroming naar het betaalde voetbal makkelijker te maken. Voor het eerst sinds de intrede van het betaald voetbal in 1954 wordt promotie en degradatie tussen het betaald voetbal en amateurvoetbal mogelijk.

Feest
De wedstrijd begint om 14.30 en wordt gespeeld op het nieuwe kunstgras van veld 2. De toegang is voor iedereen gratis. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen voor genodigden, dus voor een goed plekje is het handig om tijdig aanwezig te zijn. Na afloop en promotie wordt er feestgevierd in de kantine met medewerking van dj Bart Heidkamp.

Kom en steun Quick’20-1 en schrijf samen Oldenzaals voetbalhistorie!

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube